Başkan Öztürk'ün iftar davetleri

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, geçtiğimiz hafta Kadıköy ilçe protokolü, muhtarlar ve Kadıköy Belediyesi Gönüllü Başkanları ile iftar yemeklerinde biraraya geldi.

25 Ağustos 2011 - 13:04

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kadıköy ilçe protokolü, muhtarlar ve Kadıköy Belediyesi Gönüllü Başkanları ile iftar yemeklerinde buluştu.
Başkan Öztürk’ün evsahipliğinde Büyük Kulüb’teki iftar davetine; İstanbul Anadolu Yakası Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Canbaz, Kadıköy Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri, Ahmet Tayfun Balyemez ile İsmet Efe, Kadıköy Emniyet Müdürü Hakan Boydak, Kadıköy Nüfus Müdürü Nebahat Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Cürebal ile mahalle muhtarları katıldı. İftar sırasında sohbet etme imkanı bulan Kadıköy yöneticileri, iftar yemeğinin aynı zamanda biraraya gelip sorunları konuşma ve daha kısa yoldan çözme fırsatı da yarattığını belirtir, Başkan Öztürk’e teşekkür ettiler.
Başkan Öztürk, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde de Kadıköy Belediyesi Mahalle Gönüllü Başkanları ile buluştu. İftar yemeğine; Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu ile Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri Gülçin Gürer, Nesibe Müsevitoğlu ile Haluk Okumuş, Kadıköy Belediyesi Anadolu’ya Yardım Kampanyası Gönüllü Koordinatörü Gönül Ersan ile Gönüllü Merkezi Genel Koordinatörü Engin Baran katıldı.
İftar yemeği sırasında birbirleriyle sohbet edip, yeni dönem için projelerini konuşan Gönüllü Başkanlarla yakından ilgilenip tek tek fotoğraf çektiren Başkan Öztürk, yemek sonrasında kısa bir konuşma yaptı. Öztürk şunları söyledi:
“Yaz dönemi bitiyor ve yeni döneme başlıyoruz. Bayram sonrası hızla yeni çalışma dönemimize girecek ve çok yoğun günler geçireceğiz. Önceki yıllarda olduğu gibi yeni dönemde de gönüllülerimiz, gönüllü başkanlarımız yine güzel ve başarılı projeler gerçekleştirecek. Gönüllülük ilk olarak Kadıköy’de başladı ve Türkiye’ye yayıldı. Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri, 6 bini aşkın üyesi ile Türkiye’nin en büyük ve en başarılı sivil toplum kuruluşu haline geldi. Kadıköy Belediyesi olarak, yaptığımız projelerimizde hizmetlerimizde gönüllülerimizin her zaman desteğini ve katkısını alıyor ve böylelikle başarılı oluyoruz. Herkese teşekkür ediyorum ve bayramınızı kutluyorum.”
 


ARŞİV