Başkan Öztürk,Mustafa Saffet Anadolu Lisesi'ndeydi

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Mustafa Saffet Anadolu Lisesi’ne yaptığı ziyarette okulun sorunlarını dinledi.

17 Şubat 2011 - 13:26

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Mustafa Saffet Anadolu Lisesi’ne yaptığı ziyarette okulun sorunlarını dinledi.


Her hafta bir ilköğretim okulunu ziyaret ederek Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği üyeleriyle birlikte olan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, bu hafta Mustafa Saffet Anadolu Lisesi’ndeydi.
Okul Müdürü Ali Demirkaya ve Okul Aile Birilği üyelerinin kahvaltı davetini kırmayan Başkan Öztürk, Park Bahçeler Müdürü Güleser Orhan, Fen İşleri Müdürü Murat Aslan, Temizlik İşleri Müdürü Hasan Tapan ve Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu ile okulu ziyaret etti. Okul Müdürü Ali Demirkaya, başarı ortalaması çok yüksek olan ve her yıl öğrencilerinin ÖSS ve ÖYS’de başarılarıyla adından söz ettiren okullarının çeşitli sorunlarını dile getirdi. Özellikle spor salonu ve konferans salonu ihtiyaçları bulunduğunu kaydeden Demirkaya, Başkan Öztürk’ten bu konularda yardım istedi. Okul Aile Birliği üyeleri de, Kadıköy Belediyesi’nin her zaman okul ihtiyaçları konusunda kendilerine yardımcı olduğunu belirterek, okulun spor ve konferans salonu ihtiyaçlarının karşılanmasıyla öğrencilerin başarılarının daha da artacağını belirttiler. Başkan Öztürk, okul yönetimi ve aile birilği üyelerinin samimi sözlerinden ve okulun başarı oranından çok etkilendiğini belirterek, “İşini seven, heyecan duyan yöneticiler her zaman beni memnun eder. 1994 yılından beri olanaklarımız ölçüsünde Kadıköy’deki okullarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Eğitim sadece, çocukları bu okullarda okuyanların ya da çocuğu olan ailelerin sorunu değil. İyi eğitim almış, iyi yetişip, meslek sahibi olan çocuklar hepimizin, tüm toplumun ortak değeri. Bunun için eğitime destek olmak hepimizin işi, eğitim hepimizin sorumluluğu. Müdür Bey’in ve Okul Aile Birliği üyelerinin taleplerini yerine getirmek için çalışmalar yapacağız, onlara destek olacağız. Biz sevgiyle dostukla hizmet etmek istiyoruz.”
Başkan Öztürk’ün ziyaretinden memnunluk duyan Mustafa Saffet Anadolu Lisesi öğretmen ve Okul Aile Birliği üyeleri Başkan Öztürk’ü çiçekle uğurladılar.
 


ARŞİV