Bayan kramponlar play-off için yeşil sahada

Başarılı bir sezon geçiren Ataşehir Bayan Futbol Takımı, play-off maçlarına hazırlık için kampa girdi.

22 Mart 2012 - 13:29

Başarılı bir sezon geçiren Ataşehir Bayan Futbol Takımı, play-off maçlarına hazırlık için kampa girdi.

Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol A Takımı play-off maçları öncesi kamp için Antalya’da çalışmalarını sürdürüyor. Ekip, play-offlardaki ilk maçını Trabzon İdman Ocağı ile oynayacak.
Ataşehir Belediyesi Bayan Futbol Takımı Antrenörü Murat Ülkü Gazete Kadıköy’e yaptığı özel açıklamada, “Play-off maçları zor olacak. Bu zor maçlar öncesi takımımızın tam anlamıyla hazır olması için bir kamp programı hazırladık. Antalya’daki kamp süresince ilki geçen yıl Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynayan Rus takımı Energia Voronezh ile diğeri Kazak şampiyonu Kyrta olmak üzere iki hazırlık maçı oynayacağız” dedi.
HEDEF ŞAMPİYONLUK
Antrenör Murat Ülkü yaptığı açıklamada play-off maçlarında oynayacağı rakipleri önemsediklerini, buna göre hazırlandıklarını belirterek, “Trabzon İdmanocağı ile ilk maçımızı oynayacağız. Rakibimiz iyi. Maç kolay olmayacak. Atmosferi farklı. Trabzon futbolu yaşayan bir şehir. Takımımıza gelince. Eksiklerimiz var. Seval 1,5 ay sahalara dönemeyecek. A Milli Takımımızın Almanya maçında sakatlandı. İç yan bağlarında esneme var. Reyhan, Çiğdem ve Lütfiye ise o tarihte öğrencisi oldukları üniversitelerin takımlarında oynayacaklar. Ama bunlar engel değil. Hedefimiz şampiyonluk” diye konuştu.

ARŞİV