Bayram öncesi foşur foşur temizlik

Kadıköy Belediyesi evde temizlik ekipleri, sosyal medya fenomeni Cem Özkök ile birlikte Moda’ya yaşayan Şaziye Teyze’nin evini temizledi

11 Haziran 2024 - 14:17

Kadıköy Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi’nin fiziksel, psikolojik ya da yaşa bağlı nedenlerle günlük yaşam aktivitelerini gerçekleştirmekte zorluk yaşayan 65 yaş üstü ve engelli bireylere yönelik, ev temizliği hizmetine devam ediyor. Kurban Bayramı öncesi sosyal hizmetler temizlik ekibinin yanında, sosyal medya fenomeni ‘foşur foşur’ temizlik yapan Cem Özkök yer aldı. 1980 yılından beri Moda’da yaşayan Şaziye Özbayezitoğlu’nun 3+1 evi arapsabunu ile foşur foşur yıkandı, tavanlara kadar kıyı köşe süpürüldü, yıkanan tül perdeler güzelce asıldı. Belediye ekibi, büyük keyif aldığı temizlik için ‘çok eğlenceliydi nasıl geçtiğini anlayamadık’ dedi. 

“PARÇASI OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Daha önce de bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde yer aldığını söyleyen Cem Özkök, “Kadıköy Belediyesi’nin 65 yaş üstü vatandaşlarımız için evde temizlik programı olduğunu öğrendim ve severek dahil oldum. Bayram için oluşu beni ayrıca mutlu etti ve çok keyifli oldu” dedi. Özkök, “Faydalı olduğum noktada yaptığım temizlikten daha da keyif alıyorum. Çok tatlı bir hanımefendi, hem ona faydalı olduğum için çok mutluyum hem de çevreye yaşlılarımızın temizliklerine yardım edilebileceğini ve belediyelerimizin de böyle çalışmaları olduğunu vurgulayarak, bir parçası olduğum için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

ŞAZİYE TEYZE’YE SÜRPRİZ 

Evde temizlik programını gazetemizden öğrenen ve memnun kaldığı için iki yıldır kullanan okuyucumuz Şaziye Teyze, “Birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim, onlar da memnun” şeklinde konuştu. Temizlik günü sadece belediye ekibinin geleceğini zanneden Şaziye Teyze, “Bugün bana sürpriz oldu, Cem Bey’in geleceğini bilmiyordum. Bana söylemişler ama ben telefonda duymadım” dedi. Şaziye Teyze, “Her taraflara el attı, camları sildi, çiçeklerin altını temizledi, perdeleri de taktı boylu poslu adam maşallah. Sonra da Cem Bey ile balkonda kahve içtik” dedi.

Ev temizliği hizmeti hakkında daha fazla bilgi için: Rasimpaşa Sosyal Hizmet Merkezi Rasimpaşa Mah. İskele Sk. No: 2 Telefon: 0216 349 11 89 - 0216 418 21 75

 

ARŞİV