Belediye çalışanları ödül kazandı

Yönetmenliğinden oyunculuğuna, senaryo yazımından kurgusuna kadar her adımı katılımcı şirket çalışanları tarafından çekilen filmlerin yarıştığı 5. Corporate Film Fest’te ödüller sahiplerini buldu. Çok

14 Ekim 2010 - 10:17


Belediye çalışanları ödül kazandı


Yönetmenliğinden oyunculuğuna, senaryo yazımından kurgusuna kadar her adımı katılımcı şirket çalışanları tarafından çekilen filmlerin yarıştığı 5. Corporate Film Fest’te ödüller sahiplerini buldu. Çok renkli görüntülere sahne olan ödül töreninde Kadıköy Belediyesi, Show TV Haber Merkezi, Medyasoft, Fortis, Boyner, Ekinciler Holding çalışanları çektikleri filmlerle ödül aldılar.
Kadıköy Belediyesi yarışmada, İştanbul Kategorisi’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.


Şirket çalışanlarının kendi senaryolarını yazıp, yönetip çektikleri filmlerle katıldıkları Corparate Film Fest’te ödüller sahiplerinin buldu. Patika Yapım tarafından düzenlenen ve bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Corparate Film Fest’te bu yıl Kadıköy Belediyesi’nden İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanları katıldı. Kadıköy Belediyesi “İştanbul” kategorisinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün filminde yönetmenliği Hüseyin Utku Demir, senaryoyu ise Sennur Fil Baştuğ üstlendi. Oyuncul olarak, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Nurhan Arslan, Gülşen Öztürk, Furkan Azaklı, Bilgin Torun, Pınar Malgir, Simge Arslan, İsmail Üstün, Faruk Baları, Erhan Ceylan, Caner Bakır, Oya Kara Şahin, Hande Eyiçalış ve Gürbüz Engin rol aldı.
Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nün filminde ise yönetmenliği ve senaristliği Ebru Erüstün üstlendi. Zehra Katırcı, Ali Ekber Öztürk, Tülin Ergüner, Hilal Erdoğan, Yusuf Korkmaz ve Nevin Erdönmez rol aldı. Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü, İştanbul Kategorisinde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.
Şirketlerin, İstanbul ve iş yaşamını biraraya getiren “İştanbul”, iş dünyasına dair eğlenceli hikâyelerin yakalanabileceği “İş Dünyasında Kadın ve Erkek” ile sessizliğin keyfi “Sessiz Sinema” kategorilerinde yarıştığı festivalin ödül törenine, iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, Demet Tuncer’in sahne şovu ve sunumu renk kattı.
Osman Sınav, Gürgen Öz, İlker Aksum, Devin Özgür Çınar, Burçak Güven, Günseli Özen Ocakoğlu, Serhat Tutumluer, Müge Turalı, Bilal Dede, Faik Ergin, Eset Akçilad ve Dağhan Celayir gibi sektörün profesyonellerinden oluşan jüri, ödül alan film ekiplerine ödüllerini verdi.

KUTU:ÖDÜL KAZANLAR

KATEGORİ: “İştanbul”
Medyasoft-Armağan Teselli: En iyi erkek oyuncu
Kadıköy Belediyesi-Zehra Katırcı: En iyi kadın oyuncu
Medyasoft-Mehmet Taha Doğruyol: En iyi senaryo
Medt-yasoft-Halid Özgür: En iyi yönetmen
Medyasoft-Cüneyt Tonguç:En iyi film

KATEGORİ: “İş Dünyasında Kadın ve Erkek”
Boyner-İsmail Coşkun: En iyi erkek oyuncu
Boyner-Senem Bulut: En iyi kadın oyuncu
Show Tv Haber merkezi-Kadir Uysal: En iyi senaryo
Show Tv Haber Merkezi-Alpaslan Akkuş: En iyi yönetmen
Show Tv Haber Merkezi-En iyi film
Kategori: Sessiz Sinema
Fortis-İlter Vatansever, Mehmet Akgül: En iyi erkek oyuncu
Ekinciler-Banu Kocadağ: En iyi Kadın Oyuncu
Fortis-Gökhan Saraç: En iyi Senaryo
Fortis-Zafer Ekin: En iyiy yönetmen
Fortis-Zafer Ekin En iyi film

Sinem TEZER


 


ARŞİV