Belediye personeline işaret dili eğitimi

Kadıköy Belediyesi daha iyi hizmet vermek için personeline verdiği eğitimlere “Temel İşaret Dili” eğitimini ekledi.

23 Ekim 2014 - 15:32
Kadıköy Belediyesi daha iyi hizmet vermek için personeline verdiği eğitimlere “Temel İşaret Dili” eğitimini ekledi..
Kadıköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün personel gelişimi ve daha iyi hizmet vermek hedefleri doğrultusunda gerçekleştirdiği eğitimler devam ediyor. İnsan kaynakları müdürlüğü son olarak “Temel İşaret Dili” eğitimlerine başladı.
Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı kreşlerde görev yapan 30 öğretmene  çocuk gelişim uzmanı Prof. Dr. Rengin Zembat tarafından “Güncel Okul Öncesi Eğitim Müfredatı” eğitimi verildi. Okul öncesi çocukların gelişimi hakkında bilgi de verilen eğitimlerde okul öncesi eğitim müfredatında yapılan düzenlemeler hakkında öğretmenler bilgilendirildi.
Zabıta Müdürlüğü, Halka İlişkiler ve Çağrı Merkezi gibi vatandaşla iletişim halinde olan 120 personele ise davranış bilimleri uzmanı Kunter Kurt tarafından “Kişisel Gelişim Eğitimi” verildi. 
 
“ÖNCE İŞ GÜVENLİĞİ”
Bir başka eğitim başlığı ise İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği eğitimi oldu.  İş sağlığı ve güvenliği uzmanları Simge Arslan Çelik ile Erdah Sahan tarafından verilen eğitime Belediyenin dış birimlerinde görevli toplam  50 işçi  katıldı.
 
İŞARET DİLİ EĞİTİMİ
Müdürlüğün dikkat çeken eğitimlerinden bir diğeri ise “Temel İşaret Dili Eğitimi” Halkla İlişkiler birimlerinde görevli 23 personele ise  Türkiye Sağırlar Milli Federasyon Başkanı Ercüment Tanrıverdi tarafından 1,5 ay süreli “Temel İşaret Dili Eğitimi veriliyor. Engelli vatandaşlara iletişim ve daha iyi hizmet vermek için başlatılan eğitime belediye personeli büyük ilgi gösterdi. İnsan Kaynakları Müdürlüğü  işaret dilini daha fazla sayıda personelin öğrenebilmesi için eğitimlere devam edeceklerini açıkladı. 
 

 


ARŞİV