Belediyenin araç filosu büyüyor

Vatandaşların cenaze işlerinde kullanılmak üzere alınan 10 adet otobüsün yanı sıra minik dostlarımız için kullanılacak iki yeni araç daha hizmete sokuldu.

12 Şubat 2014 - 15:18
Vatandaşların cenaze işlerinde kullanılmak üzere alınan 10 adet otobüsün yanı sıra minik dostlarımız için kullanılacak iki yeni araç daha hizmete sokuldu.
 
Kadıköy Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Kadıköylülere daha iyi hizmet verebilmek için filosuna 28 kişilik kapasitesi olan 10 adet otobüs aldı. Kadıköylülerin sosyal aktivitelerinde ve cenaze işlerinde kullanılmak üzere alınan araçlarla Kadıköylülere daha iyi hizmet vereceklerini söyleyen Kadıköy Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Nuray Zeybek, “Araçlarımız 2014 model ve Kadıköylülere en iyi konforu sağlayacak donanımda. Kadıköylülerin sosyal aktivitelerinde, mutlu günlerinde olduğu kadar üzüntüyü birlikte paylaştığımız vefat durumlarında da bu araçlar hizmet verecek. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
MİNİK DOSTLARIMIZA RAHAT ULAŞIM
Kadıköy Belediyesi, sokak hayvanlarının aşı, tedavi ve bakım hizmetleri için taşıma ve nakillerinde kullanılacak iki yeni aracı daha hizmete soktu.
Dünya standartlarına uygun olarak, özel dizayn edilen araçların iç yapısının tamamen steril olarak hazırlandığını, araçlarda klima havalandırma sisteminin de bulunduğunu belirten Kadıköy Belediyesi Veteriner Müdür Yardımcısı Aytaç Kaval, yeni dizayn araçlarla sokak hayvanlarına daha rahat ulaşım hizmeti verileceğini belirtti. Kaval; aşı, tedavi ve bakım ihtiyacı olan sokak hayvanlarını yeni hizmet araçlarıyla alınacağını da belirterek, vatandaşlardan 444 55 22 nolu telefona haber verilmesini istedi.

ARŞİV