Beyin hastalıklarına dikkat!

Feneryolu Gönüllü Evi, Yeditepe Üniversitesi Fizik tedavi bölümünden fizyoterapist Korhan Uluağaç’ı konuk etti. Uluağaç katılımcılara duruş ve oturuş bozuklukları hakkında bilgi verdi.

21 Nisan 2016 - 14:09
Feneryolu Gönüllü Evi, Yeditepe Üniversitesi Fizik tedavi bölümünden fizyoterapist Korhan Uluağaç’ı konuk etti. Uluağaç katılımcılara duruş ve oturuş bozuklukları hakkında bilgi verdi. Otururken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.
Feneryolu Gönüllü evi tarafından gerçekleştirilen bir başka sağlık semineri ise beyin hastalıkları ile ilgili oldu. Feneryolu Gönüllüleri beyin cerrahı Prof. Dr. Murat Diğiçaylıoğlu’nu konuk ettiler. Dr.Diğiçaylıoğlu ileri yaşlarda yaşam kalitesini bozabilecek hastalıklardan birisi olan Parkinson hastalığı ile ilgili bir sunum yaptı.

SU VE EKO DETERJAN YAPIMI
Feneryolu Gönüllüleri Banu Yılmaz’ın katılımıyla “Su Hayattır ve Eko Deterjan Yapımı” konulu bir seminer düzenledi. Seminerde çevreyi ve suyu temiz tutmak ve sağlıklı olmak için günlük hayatta kullanılan doğal deterjan yapımı katılımcılara aktarıldı.

KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLAMASI
Feneryolu Gönüllüleri geçtiğimiz yıl boya badana ve kütüphanesini yaptırdıkları Nevzad Ayasbeyoğlu Ortaokulu’nu kütüphanecilik haftası nedeniyle ziyaret etti. Gönüllüler ziyaret sırasında çocuklara kitap armağan etti.

ARŞİV