Bo Sahne'nin kapalı gişeleri Akasya'da

Bo Sahne’nin kapalı gişe oynayan iki oyunu önümüzdeki hafta Akasya Kültür Sanat’ta sahnelenecek.

18 Ağustos 2016 - 15:25
Bo Sahne’nin kapalı gişe oynayan iki oyunu önümüzdeki hafta Akasya Kültür Sanat’ta sahnelenecek. İşte o oyunlar:
● Bekârlığa Veda / 24 Ağustos Çarşamba 20.30: Elizabeth Coleman’ın kaleme aldığı ve Akasya Asıltürkmen tarafından uyarlanan romantik komedi “Bekârlığa Veda” 
düğünden önceki son gecede geçiyor. Oyunla ilgili şu ifadelere yer veriliyor: “En yakın arkadaşların seni gerçeklerle yüzleştirsin ister miydin? Kim 33 yaşında, biyolojik saatinin tik taklarıyla uykusuz geceler geçirmek ister? Ben değil... Ah o salak peri masalları! Mutlu son. Ya sonra? Mutlu sondan sonra ne var? Prens ukala, bencil herifin teki çıkar, ezik Sindirella onun bütün hovardalıklarına boyun eğer. Kendileri gibi çocuklar yetiştirir ve sırf hayatlarını daha yaşanılır kılmak için başka aptal hikâyeler uydururlar. Sırf hayat döngüsü devam etsin diye.”
● İnternette Tanışan Son Çift / 25 Ağustos Perşembe 20.30: “Siz hiç internetten biriyle tanıştınız mı? Ne kadar fıttırık bi’şey çıktın sen ama ya! Bilgisayardan yazışırken ’çok güzel dolma sararım, gerekirse ikiz, üçüz bakarım’ diyen kızsın sen… Yalancı!” diyorlar oyunla ilgili… Levent Özdilek’in yönettiği oyunda Bennur Duyucu ve İlker Yiğen oynuyor.

ARŞİV