Bostancı Gönüllülerinden Çocuklara Atkı ve Bere

Kadıköy Belediyesi Bostancı Gönüllüleri, soğuk kış günlerinde çocuklara bere dağıttı

06 Mart 2015 - 09:46
 Kadıköy Belediyesi Bostancı Gönüllüleri, soğuk kış günlerinde çocuklara bere dağıttı

 Kadıköy Belediyesi Bostancı Gönüllüleri, soğuk kış günlerinde çocuklara bere dağıttı. Gönüllü Vildan Yüksel'in başlattığı bere ve atkı kampanyası, Üretim Tasarım Komitesi gönüllülerinin de katkısı ile büyüdü. İhsan Sungur İlköğretim Okulunda okuyan çocuklara 100 adet bere ve 15 adet atkı dağıtıldı. Rengârenk berelerini takan çocuklar çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

YENİDOĞAN ÜNİTESİ YARDIMI
Bostancı Gönüllüleri Sosyal Komitesi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Ünitesine ihtiyaç paketleri yardımında bulundu.

Bostancı Gönüllüleri Sosyal Komitesinin ve Komite Başkanı Gülsen Turper’in dikerek hazırladığı Yenidoğan ihtiyaç paketleri Üretim Tasarım Komitesinin bebek yeleği katkılarıyla birleştirilerek Başkan Tunay Soydan ve Komite başkanı ile birlikte hastanenin Sosyal Hizmetler Bölümü’ne teslim edildi. Bez torbalar eşliğinde ayrı ayrı hazırlanan bu paketleri ihtiyaç sahibi yeni doğum yapmış kadınlara ve bebeklerine hastane görevlileri teslim ediyor.

UYANIK RÜYALAR SEMİNERİ
Bostancı Gönüllülerinin düzenlediği Zeynep Ergen ile "Uyku ve uyanıklık hali, rüya çeşitleri, haberci rüyalar, rüyalarda görülen semboller ve anlamları, görülen rüyaları hatırlamak için uygulanabilecek teknikler " konulu söyleşi Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Seminerin sonunda Ergen, katılımcıların sorularını yanıtladı.

SENAR’I ANDILAR
Sevgililer günü kutlaması Bostancı Gönüllü  Evi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti.  Cumhuriyet sanat duayeni Müzeyyen Senar'ı anan katılımcılar birlikte sevgi şiirleri ve şarkıları söylediler. Gönüllüler, Kar yağması dolayısıyla gün sonunda Gönüllü Evi bahçesinde kardan adam yapıp, kartopu oynadılar.

ARŞİV