Bostancı Gönüllüleri'nin Mevlana ve aşure etkinliğ

Mevlana’yı anma ve aşure günü etkinliği, 12 Aralık tarihinde Bostancı Gönüllü Evi’nde yapıldı. Etkinlik, Gönüllü Başkanı Tunay Soydan’ın konuşması ile başladı.

08 Ocak 2014 - 09:13
Mevlana’yı anma ve aşure günü etkinliği, 12 Aralık tarihinde Bostancı Gönüllü Evi’nde yapıldı. Etkinlik, Gönüllü Başkanı Tunay Soydan’ın konuşması ile başladı.
Semazen Deniz Danış tüm katılımcılara güzel bir sema gösterisi sundu. Başkan Yardımcısı ve Eğitim Komisyonu Başkanı Ahmet Polat, Mevlana’ın hayatını, bilimsel gerçeklilik açısından varoluş felsefesini, rubaileri ve şiirleri ile süsleyerek anlattı. Üyelerden Hüseyin Çeliker, Mevlana’nın hayatını bir başka pencereden bakarak sundu ve güzel özdeyişler ile konuşmasını bitirdi.
Aşure yapımını üstlenen CHP Altıntepe Mahalle Evi, Başkan Halet Ateş eşliğinde tüm kadrosuyla etkinliğe katıldı. Ayrıca kardeş gönüllü evi ve Kriton Curi evi'nin  yönetim kurulu üyeleri etkinliğe katılarak Bostancı Gönüllüleri’ni mutlu ettiler. 300 kişiye yapılan aşure dağıtımından sonra kabul duasının okunması ile bu çok özel gün sonlandı.

ARŞİV