Bostancı muhtarlığı yenileniyor

Kadıköy Belediyesi, Bostancı Mahalle Muhtarlığı binasını yeniden inşa ediyor. Fen İşleri Müdürü, yeni binanın Ağustos ayı ortalarında hizmete gireceğini söyledi.

12 Temmuz 2011 - 13:59

Kadıköy’ün gözde semtlerinden olan Bostancı Mahalle Muhtarlığı, fiziki şartların yetersizliği nedeniyle Kadıköy Belediyesi tarafından yeniden inşa ediliyor.
Alt yapı bakımından eksiklikleri olan, özellikle yaşlı ve engelli sakinlerin muhtarlığa inmelerini engelleyen yüksek basamakları yüzünden sorunlar yaşanan eski muhtarlık binası yeniden yapılıyor.
Bostancı Mahalle Muhtarı Yener Coşkun, yenilenmeye ihtiyaç duyulan mahalle muhtarlığı binasının yıkılacağını ve yeni muhtarlık binasının inşa edildiğini belirtti. Özellikle engelli, yaşlı ve çocukların binaya giriş ve çıkışlarında basamakların yüksek olmasından dolayı zorlandığını vurgulayan Coşkun, muhtarlığın en kısa sürede halen inşaatı süren yeni binaya taşınacağını belirtti.
Muhtarlık kurumunun halkın günlük yaşam içerisinde sıkıntılarına, şikâyetlerine, isteklerine ve teşekkürlerine aracı olduğunu vurgulayan Muhtar Yener Coşkun, bu anlamda muhtarlığın modern binalarda hizmet vermesinin büyük önem taşıdığını söyledi.


50 BİN LİRAYA MAL OLDU
Muhtarlık binasının yapımının sürdüğünü belirten Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Arslan, yeni binanın Ağustos ayı ortasında hizmete girmesinin planlandığını söyledi. Kadıköy Belediyesi olarak muhtarlıklara destek verdiklerini belirten Arslan, 10 Haziran’da yapımına başlanan binanın 50 bin liraya mal olacağını ifade etti.

Berna AKHUN


 


ARŞİV