Bostancı'da bahar şenliği

Bostancı Gönüllüleri’nin el emeği ürünlerinin sergilendiği kermes, Hayriye Kemal Kusun Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nun da katılımıyla yapıldı

28 Mayıs 2015 - 16:08
 

Bostancı Gönüllüleri’nin el emeği ürünlerinin sergilendiği kermes, Hayriye Kemal Kusun Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nun da katılımıyla yapıldı.

Gönüllülerin ve mahalledeki ev kadınlarının emeklerinin sergilendiği kermese katılım yoğun oldu. İhtiyaç sahibi çocuklara destek amaçlı düzenlenen etkinlik, Bostancı Gönüllüleri Üretim Komitesi öncülüğünde gerçekleşti.
 
 

BEYNİN BİLİNMEZLERİ

Bostancı Gönüllüleri Sosyal Komitesi, Caddebostan Kültür Merkezi’nde, Dr. Nöropsikolog Alkım Seven’in katılımıyla “Beynimizi Kullanma Klavuzu” başlıklı bir söyleşi düzenledi. Başkan Tunay Soydan’ın açılış konuşmasıyla başlayan söyleşide Dr. Seven, davranışlarımızın tanımından başlayarak nasıl oluştuklarına dair eğlenceli, entelektüel bir sunum yaptı; beynin varoluşumuzdan bugüne nasıl yollar aldığını anlattı. Soru cevap bölümünde ise farklı konulara değinildi.
 
 

ŞİİR DİNLETİSİ

Bostancı’da bu yılın son şiir dinletisi Başkan Tunay Soydan’ın açılış konuşması ve şiiri sunumuyla başladı. Daha sonra sözü alan Ahmet Polat, şair Mustafa Gülcan’ın son çıkan kitabından şiirler okudu. Katılımcılardan şair Kazım Üçok, Suzan Şuzer, İsmail Bayer, Refik Akçay kendi şiirlerinden örnekler sundular. Sonrasında ses sanatçısı Seher Aksoy şarkı ve türküleri ile etkinliğe renk kattı. Yaptığı edebi konuşmalarla Edip Kayhan Özışık da etkinliğe anlam kattı.

ARŞİV