Bostancı'da ‘Bahara merhaba' kermesi

Bostancı Gönüllü Evi’nin bahçesinde tamamen kendi el becerilerini sergileyen “Hadi Bakalım Biz Buradayız” grubu ile ortaklaşa düzenlenen Bahara Merhaba Kermesi, iki gün süreyle devam etti.

29 Mayıs 2014 - 13:26
Bostancı Gönüllü Evi’nin bahçesinde, geçtiğimiz hafta gönüllü üyeler ve 3 bini aşkın üyesi olan, tamamen kendi el becerilerini sergileyen “Hadi Bakalım Biz Buradayız” grubu ile ortaklaşa düzenlenen Bahara Merhaba Kermesi, iki gün süreyle devam etti.
Açılışını Gönüllü Evi Başkanı Tunay Soydan ve Grubun Kurucusu Billur Türkoğlu'nun yaptığı kermeste, 30 masada her çeşit el yapımı ürünler sergilendi. İlgi ve katılımın yoğun olduğu bu iki gün semte hareketlilik getirdi. Gönüllüler, emekleriyle kermese destek olan tüm kadınlara teşekkür ettiler.
 
ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR
Bostancı Gönüllü Evi Sosyal Komitesi, Anneler Günü nedeniyle Polonezköy’de bir mekânda kır kahvaltısı düzenledi. Tüm annelere açık olan 32 kişinin katıldığı etkinlikte sohbetler edildi, yürüyüşler yapıldı.
Başkan Tunay Soydan, Anneler Günü mesajı içeren anlamlı bir konuşma yaptı. Kadına ve anneye dair şiirler okundu, şarkılar söylendi. Üretim Tasarım Komitesi’nin hazırladığı keçeden yapılmış minik hediyeler tüm misafirlere dağıtıldı. Konukların mutlu olduğu bu özel gün, doğadan alınan tertemiz hava ve enerji ile mutlu bir şekilde sonlandı.
 
ADA’DA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
Doğa Çevre ve Fotoğraf Komitesi’nin ortaklaşa düzenlediği Heybeliada Doğa Yürüyüşü, geçtiğimiz hafta sonu 15 katılımcı ile yapıldı. Sabah vapur iskelesinde toplanılarak Ada’ya gidildi. Adada kısa bir geziden sonra İnönü’nün Müze Evi gezildi.
Yorgunluk gidermek amacıyla bir cafede çay molası verildi. Burada Ada sakinleri ile Heybeliada'nın tarihçesi ve Ada’daki yaşam hakkında sohbet edildi.

ARŞİV