Bostancı'da yoğun günler

Bostancı Gönülülleri geçtiğimiz hafta Kaptan Hasan Paşa İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti, Sağlık Komitesi’nin organize ettiği...

16 Mart 2012 - 11:49

Bostancı Gönülülleri geçtiğimiz hafta Kaptan Hasan Paşa İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti, Sağlık Komitesi’nin organize ettiği, NLP uzmanı Cengiz Eren’in verdiği ‘kişisel gelişim’ konulu söyleşiye de ilgi büyüktü. Gönüllüler, bu arada Hayvan Barınağı’nı ziyaret etmeyi de ihmal etmediler.

Bostancı Gönüllü Evi Sosyal Yardımlaşma Komitesi üyeleri, Başkan Handan Kalkan ve gönüllüler ile birlikte 22 Şubat Çarşamba günü Kaptan Hasan Paşa İlköğretim Okulu’nu ziyaret ettiler.
Ziyaret sırasında, önceden temin edilen çeşitli kırtasiye malzemeleri, oyuncak ve temizlik malzemeleri okul yetkililerine teslim edildi. Gönüllüler, ziyarette çocuklar ile de sohbet ettiler.
 
NLP UZMANI İLE SÖYLEŞİ
 
Bostancı Gönüllü Evi Sağlık Komitesi’nin 21 Şubat Salı günü Gönüllü Evi’nde organize ettiği etkinlikte de NLP uzmanı Cengiz Eren ile söyleşiye, mahalle sakinleri ve gönüllüler ile birlikte yaklaşık 30 kişi katıldı.
 
BARINAĞI ZİYARET ETTİLER
 
Bostancı Gönüllüleri Doğa ve Çevre Komitesi üyeleri, 27 Şubat Cuma günü Ataşehir Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti. Gönüllüler ziyaret sırasında; 15kg.’lık 3 koli kuru mama, nevresim takımları, 45 adet makarna ve kolilerce gazete götürüldü. Ayrıca barınaktaki sokak hayvanları gönüllüler tarafından gezdirildi ve tek tek ilgilenip haklarında bilgi alındı.

ARŞİV