Bostancıspor'dan 19 Mayıs Gençlik Futbol Turnuvası

Bostancıspor Kulübü’nün düzenleyeceği 19 Mayıs Gençlik Futbol Turnuvası’nda çocuklarımızla gurur duyacağız...

03 Mayıs 2012 - 15:56

Bostancıspor Kulübü’nün düzenleyeceği 19 Mayıs Gençlik Futbol Turnuvası’nda çocuklarımızla gurur duyacağız.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Haftası nedeniyle Bostancıspor Kulübü, kendi semtinde bulunan ilköğretim okullarının katılımıyla 14-20 Mayıs 2012 tarihleri arasında, Bostancı sahilinde bulunan kendi spor tesislerinde futbol turnuvası düzenleyecek. Futbol turnuvasının amacını, Atatürk’ün 19 Mayıs’ı gençliğe armağan etmesi, gençliğin ruhuna uygun bir 19 Mayıs kutlamasını gerçekleştirmek istemesi şeklinde açıklayan Bostancıspor Kulübü yöneticisi İsmail Alibaş, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı halkla bütünleşerek bir şenlik havası içinde kutlamayı amaçladıklarını ve Bostancıspor Kulübü olarak böyle bir spor etkinliği organize ettiklerini söyledi.
Turnuvanın diğer amaçlarını da gençlere sporu sevdirmek, gençlerin arkadaşlık ve dayanışma gibi sosyal yönlerini geliştirmek, saha içinde futbol oynarken dayanışmayı, yardımlaşmayı, birlikte sevinip birlikte üzülmeyi onlara yaşayarak öğretmek şeklinde açıklayan İsmail Alibaş, “Çağımızın en büyük hastalıklarından biri, gençlerin internet başında zamanlarının çoğunu geçirerek, sosyal hayattan uzaklaşmaları, hareketsiz bir yaşam sürdürmeleri; onların ileride atılacakları iş yaşamlarında birlikte çalışma ve ekip olma ruhunu yok etmektedir. Takım sporlarının birlikte çalışmayı ve ekip oluşturma ruhunu geliştirdiği bir gerçektir. Bu düşünceler doğrultusunda bu gibi etkinlikler düzenleyerek, gençlerin gelecekte başarılı olmalarına biraz olsun katkı sağlayabilecekse Bostancıspor Kulübü bundan mutluluk duyacaktır. Turnuvamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Gazete Kadıköy’ün de haberleriyle turnuvamıza olan desteğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
BOSTANCI’DAKİ OKULLAR TURNUVAYA HAZIR
Bostancıspor 19 Mayıs Gençlik Futbol Turnuvası’na katılacak Bostancı semtindeki ilköğretim okulları şöyle:
Bostancı İlköğretim Okulu, 23 Nisan İlköğretim Okulu, Bostancı Atatürk İlköğretim Okulu, Leman Kaya İlköğretim Okulu, Melih İsfendiyar İlköğretim Okulu, Hakkı Değer İlköğretim Okulu, Kozyatağı İlköğretim Okulu, M. Mihriban Boysan İlköğretim Okulu, Mediha Tansel İlköğretim Okulu, Mehmet Karamancı İlköğretim Okulu.

ARŞİV