Bu maçın galibi DOSTLUK

Kadıköy’de gerçekleşen maçta dostluk kazandı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarında kalan çocuk ve gençlerle...

13 Nisan 2012 - 14:29

Kadıköy’de gerçekleşen maçta dostluk kazandı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarında kalan çocuk ve gençlerle emniyet mensuplarının yaptığı maçın galibi dostluk oldu. Her yıl geleneksel ilköğretim okulları arasında yapılan futbol turnuvası bu yıl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk yetiştirme ve çocuk gençlik merkezlerinin oluşturduğu takımlar arasında organize edildi. 

Yeldeğirmeni Çocuk ve Gençlik Merkezi (ÇOGEM) Futbol Turnuvası sonuçlandı. Kadıköy’de bir gelenek haline gelen dostluk turnuvası saha içi ve dışında yaşananlarla çok konuşuldu. Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Kadıköy’de gerçekleştirilen geleneksel futbol turnuvasının ödül töreni de ünlü konukların katılımıyla daha da renklendi. Turnuvanın şampiyonu olan Halkalı Yetiştirme Yurdu takımıyla Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımı tören öncesi bir gösteri maçı yaptı.
Yeşil sahalardan spor yorumculuğuna adım attıktan sonra da spor yorumculuğuyla beğenilen Rıdvan Dilmen’in yanı sıra Arka Sokaklar ile Akasya Durağı dizilerinin oyuncularının da katılımıyla daha da renklenen ödül töreni, yağmurlu ve soğuk bir hava olmasına rağmen samimi bir havada gerçekleşti.
KADIKÖY’ÜN MÜLKİ AMİRLERİ ORADAYDI
Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Ensari, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar’ın da katılarak dereceye giren takımlara ödüllerini verdiği törende bir konuşma yapan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü Hakan Boydak, “167. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı yetiştirme yurtları ve Çocuk ve Gençlik Merkezlerinin katılımıyla bu yıl halı saha turnuvasının üçüncüsünü düzenledik. Amacımız; yurtlarda kalan çocuklarla beraber onların mutluluğunu paylaşmaktı. Etkinliğimizi, çocuklarımızı ve gençlerimizi 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla yanımızda görmek ve onlarla olmak adına düzenledik. Türkiye’nin çok sevilen dizi oyuncuları da burada. Buraya gelip, bizimle beraber oldukları, çocuklarımızın ve bizlerin mutluluğunu paylaştıkları için tüm katılımcılara teşekkür ederim. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, vatanımız uğruna can veren şehitlerimizin aziz hatıralarını rahmetle anıyorum. Emekli mensuplarımıza ve halen görev başında olan mensuplarımıza da sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum” dedi.
Oyuncu Özgür Ozan ise yaptığı konuşmada, rol aldıkları “Arka Sokaklar” adlı dizi dolayısıyla polislik mesleğini yakından tanıma fırsatı bulduklarını ve emniyet camiası tarafından meslekten biri olarak kabul edildiklerini belirterek, “161. yılından beri Türk Polis Teşkilatı’nın etkinliklerine katılıyorum. Neredeyse bu teşkilatın içindeyim diyebilirim. Oyunculuk gereği her rolü oynuyoruz. Polislik mesleğini de canlandırıyoruz. Gurur veriyor bu rol bize. Polis arkadaşlarla karşılaştığımızda ‘Siz de bizim meslektensiniz’ diyorlar. Onlar mı aktör, biz mi polisiz karışmış durumda” diye konuştu.
Turnuvanın birincisi olan Halkalı Yetiştirme Yurdu öğrencilerine kupayı Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan verdi. Arka Sokaklar ve Akasya Durağı dizilerinin oyuncuları ile sevilen futbolcu Rıdvan Dilmen de derece alan takımlara ödüllerini verdiler. Daha sonra Rıdvan Dilmen ve dizi oyuncuları çocuk ve gençlerin fotoğraf çektirme tekliflerini kırmayarak, birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.
Yeldeğirmeni Çocuk ve Gençlik Müdürü Kenan Arslan ise konuşmasında,  Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen turnuvada centilmence mücadele eden gençlere teşekkür etti ve turnuva birincisi Halkalı Yetiştirme Yurdu öğrencilerini tebrik etti. Tören, düzenlenen kokteyl ile sona erdi.
MUSTAFA SÜRMELİ

ARŞİV