Bu oyun tüm ‘çapulculara' ücretsiz

Tiyatrocu Tuncay Özinel, “Padişahım Çok Yaşa” adlı son oyununun 14 Haziran’daki gösterisinin “bütün çapulculara ücretsiz” olduğunu duyurdu.

13 Haziran 2013 - 14:59
Tiyatrocu Tuncay Özinel, “Padişahım Çok Yaşa” adlı son oyununun 14 Haziran’daki gösterisinin “bütün çapulculara ücretsiz” olduğunu duyurdu. Özinel “Ananızı da getirebilirsiniz” dedi.
Nükteli oyunları ve sivri diliyle bilinen, 1974’ten bu yana oynadığı TV dizileri, sinema ve tiyatro oyunları oyunlarıyla kendini sevdiren Tuncay Özinel tüm zorluklara rağmen
tiyatrosunu yaşatıyor. Nice Yıllara, Yaşamın Sesi, Yüzleşme ve Hırsızistan, Ben Büyüyünce İnsan Olucam ve Uyan Uyan Gazi Kemal oyunlarının ardından Tuncay Özinel son olarak Ali Yaylı, İdil Yazgan, Kerem Keskin ve Özge Soyal’ın da kadrosunda olduğu “Padişahım Çok Yaşa” adlı komedi oyunuyla bu sezon tiyatroseverlerle buluşuyor. 2 perdeden oluşan oyun, her Cuma günü 20.30’da her Pazar günü de 16.00’da sahneleniyor. Oyunda, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de görüntüsü ve sesiyle seyircilerle buluşarak, Haydarpaşa Garı ve çevresindeki son gelişmeleri değerlendiriyor.
Taksim Gezi Parkı’nda yaşanan iki haftalık direnişe, son oyunuyla selam gönderen Özinel, 14 Haziran Cuma akşamı Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahneleyeceği oyununa tüm “çapulcuları” davet etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “çapulcu” olarak nitelendirdiği Gezi direnişçilerine oyunun ücretsiz olduğunu duyuran Özinel, “Ananızı da getirebilirsiniz” dedi.
“Padişahım Çok Yaşa”, 14 Haziran Cuma saat 20.30’da Barış Manço Kültür Merkezi’nde.


ARŞİV