Büyükşehir'e metro sorusu

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri Dr. Hakkı Sağlam ve Serdar Bayraktar hazırladıkları yazılı soru önergeleri ile Kadıköy-Kartal ve Otogar-Başakşehir metrolarının son durumlarını...

28 Haziran 2011 - 11:42

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri Dr. Hakkı Sağlam ve Serdar Bayraktar hazırladıkları yazılı soru önergeleri ile Kadıköy-Kartal ve Otogar-Başakşehir metrolarının son durumlarını ve ne zaman hizmetlere geçeceğini İBB Meclis gündemine taşıdı.
İBB Meclisi'nin 2011 yılı Haziran ayı oturumlarında, Sağlam ve Bayraktar’ın, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın yazılı cevaplaması isteği ile hazırladığı yazılı soru önergesi, oy birliği ile Başkanlık Makamına havale edildi. Kadıköy Kartal Metrosu hizmete alınmadan gerçekleşen reklam kampanyaları toplam maliyeti ne kadar olduğu ve bu reklamların hedef kitlesinin sorulduğu önergede, şu ifadelere yer verildi: “Kadıköy Kartal Metrosu’nun tamamlandığı ve yakın zamanda hizmete alınacağı tarafınızca beyan ve ifade edilmiştir. Son bir ay içerisinde bu konuda yoğun şekilde medyada bir reklam kampanyasının yürütülmekte olduğu görülmektedir. Bu kapsamda; Reklam kampanyası hangi ajans tarafından yürütülmektedir? Kampanya dahilinde reklam verilen TV ve gazeteler hangileridir? Bu kapsamda kullanılan diğer reklam araçları var mıdır? Varsa hangileridir? Bu reklamların toplam maliyeti ne kadardır?”
Önergede, Otogar-Başakşehir metrosunun ne zaman faaliyete geçeceği konusu da soruldu.


ARŞİV