Caddebostan Gönüllüleri'nden seminerler

Caddebostan Gönüllüleri farklı gündemli seminerleriyle uzman bilgisine başvurmayı sürdürüyor.

10 Nisan 2015 - 09:33
Caddebostan Gönüllüleri farklı gündemli seminerleriyle uzman bilgisine başvurmayı sürdürüyor. Evde kronik yara tedavisi ve diyabetik yara bakımı hakkında cerrahi uzman görüşü alan gönüllüler,  sağlıklı iletişimin yollarını da yaşam koçu Merve Aslan’la aradı.
Caddebostan Gönüllüleri, “Evde Kronik Yara Tedavisi ve Diyabetik Yara Bakımı” konulu bir seminer düzenledi.  Estetik Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Uzman Yrd. Doç. Dr. Ercan Cihandide ve Hemşire Deniz Yahcı diyabetik ayak yaraları venöz ve arteriyel ülserler, birinci ve ikinci derece yanıklar ve uzun süre iyileşmeyen cerrahi yaraların nasıl tedavi edileceği hakkında bilgi verdi.  Katılımcıların soruları üzerine Cerrahi Uzman Cihandide estetik ameliyatlar ile ilgili merak edilen sorulara açıklık getirdi.
 “ANLAMAK MI, ANLAŞILMAK MI?”
 Doğru iletişimin anahtarının ne olduğu üzerine kurulan hikâyelerle inter-aktif olarak gerçekleşen seminerde, yaşam koçu Merve Aslan, 1925’li yıllardan günümüze kuşakların özelliklerine, “ben ve biz” kavramlarına açıklık getirerek; sözlü ve sözsüz iletişim biçimlerinden söz etti. Aslan, vücut dilindeki iletişimde ne söylendiğinden ziyade nasıl söylendiğinin önemine dikkat çekti.

ARŞİV