Caddebostan'dan Kars'a yardım eli

Caddebostan Gönüllüleri, Kars’taki Subutan İlköğretim Okulu öğrencilerine çeşitli giyim ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulundu

25 Şubat 2016 - 16:10
Caddebostan Gönüllüleri, Kars’taki Subutan İlköğretim Okulu öğrencilerine çeşitli giyim ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulundu. Gönüllü Evi Başkanı Sema Akkor “Hizmetlerimizi yurdumuzun her bölgesine, imkanlarımız nispetinde elimizden geldiğince yapacağız. Gönüllüler olarak öğrencilerimizin bu isteklerine duyarsız kalmayarak hizmetlerimize batıdan doğuya dostluk köprüsü kuracağız” dedi.

GÖZ SAĞLIĞINA DİKKAT!
Caddebostan Gönüllüleri Op.Dr.Sultan Kaya Ünsal’ın katılımıyla göz sağlığı üzerine bir seminer düzenledi. Ünsal, CKM’deki seminerde katılımcıları göz anatomisi, katarakt, pterjium (kuş kanadı), glokom (göz tansiyonu), sarı nokta, miyop, hipermetrop, astigmat, göz kuruluğu, göz yaşı tıkanıklığı, şaşılık gibi göz hastalıklarının teşhis ve güncel tedavileri hakkında bilgilendirdi. Yılda bir kez olmak üzere mutlaka düzenli göz muayenesi yaptırılması gerektiğini belirten Ünsal, katılımcıların sorularını yanıtladı.


ARŞİV