Cennet'im gitti Meleğim de gitmesin!

Bir müsabakada geçirdiği ciddi sakatlık sonrası hayatı alt üst alan Milli güreşcimiz Serdar Akgül, şimdi kalp rahatsızlığına yakalanan kızının tedavisi için yardım arıyor.

14 Şubat 2013 - 15:02

Bu yakarış milli güreşçimiz Serdar Akgül’e ait… Bir kızını daha önce kalp rahatsızlığı sonucu kaybeden Milli güreşçi Serdar Akgül, aynı rahatsızlığa yakalanan diğer kızı Melek’in de ellerinden yitip gitmemesi için çırpınıyor. Milli güreşçi Serdar Akgül, ameliyat olması gereken kızı Melek’in ameliyat öncesi 11 adet iğne olması gerektiğini ancak bu iğnelerin çok pahalı olduğunu, sadece 2 tanesini yaptırabildiğini söyledi. Hayırseverlerden yardım beklediğini belirten Akgül, satacak bir şeyi kalmadığı için yapılması gereken 9 adet iğneyi alamadığını da söyledi.

MİNDERDE SAKATLANDI VE…
Serdar Akgül, bir dönem minderlerde fırtına gibi esiyor, şampiyonluklar kazanıyordu. 2 Türkiye şampiyonluğu, 3 bronz madalya sahibi olan Milli güreşçi için 2003 yılında bir müsabakada yaşadığı ciddi sakatlık, adeta dönüm noktası oldu. Başından yaralanan ve yüzde 80 iş göremez hale gelen Serdar Akgül, Güreş Federasyonu’ndan aldığı aylıkla geçimini temin etti. 3 yıl önce kızı Cennet’in kalp kapakçığı çürümesi hastalığına yakalandığını öğrendi. Adeta dünyası kararan Akgül, kızı Cennet’i yaşatmak için madalyalarına varana kadar her şeyini satmasına rağmen parasızlıktan kızını kaybetti. Şimdi de kızı Melek’in aynı hastalığa yakalandığını öğrenen Akgül ailesi, kızları Melek’in de ellerinden yitip gitmemesi için çırpınıyor. Serdar Akgül, “Kızımın iğne tedavisi görmesi lazım. Çalışamıyorum. Satacak bir şeyim kalmadı. İğneleri devlet karşılamadığı için mecbur kendimiz almamız gerekiyor. Cennetimi kaybettim bari Meleğimi yaşatayım. Yardımseverlerden destek bekliyorum” dedi. Milli güreşçi kendisine yardım etmek isteyenlerin 0538 585 33 41 numaralı telefondan ulaşabileceklerini belirtti.

ARŞİV