CHP Kadıköy, Belediyenin projelerini gezdi

CHP Kadıköy İlçe Yönetimi, Kadıköy Belediyesi’nin yeni projelerini ziyaret etti. İlçe Başkanı Ali Narin yapılan projelerle ilgili, “Kadıköy Belediyesi tüm imkânlarını kamu yararına kullanıyor” dedi

29 Eylül 2016 - 15:46

CHP Kadıköy İlçe Yönetimi, 29 Eylül Çarşamba günü, Kadıköy Belediyesi’nin yapmış olduğu yeni projelere ziyaret gerçekleştirdi. Kadıköy Belediyesi’nin örnek projeleri olan Karikatür Evi, Ekolojik Kreş ve Gençlik Sanat Merkezi’ni gezen CHP’liler, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“ÇOK MUTLU OLDUK”
Kadıköy Belediyesi’nin çalışmalarını gezen ekipte bulunan CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, Gazete Kadıköy’e projeleri değerlendirdi. Karikatür Evi projesinin diğer tüm belediyelere örnek olması gerektiğinin altını çizen Narin, “Yaptığımız gezide Karikatür Evi’nin eski ve yeni fotoğraflarını gördük. Nasıl titiz bir çalışma yapıldığını izledik, projenin gelişimi hakkında bilgiler aldık. Harabe olan eski bir köşkün, şu an bu duruma getirilmesi iyi bir belediyecilik örneğidir. Tarihi yapının bozulmadan, uzmanlıkla restore edilmesinden çok mutlu olduk. Eski yapıların kamuya kazandırılması tam olarak böyle olur.” dedi.
Kadıköy Belediyesi’nin Ekolojik Kreş projesini de ziyaret eden Narin, “Çocuklara yönelik olan bu projeye Kadıköy’de ihtiyaç vardı.” dedi.

“KAMU YARARINA KULLANILIYOR”
Ali Narin, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun İBB Meclisi’nde yaptığı ‘Kamu Arazileri Satılamaz’ çıkışına da dikkat çekti. “Kadıköy Belediyesi tüm imkânlarını kamu yararına kullanıyor.” diyen Narin, kamu arazileri hakkında şunları söyledi: “Yönetimlerde genellikle kamuya ait arazileri satma kültürü vardır fakat Kadıköy Belediyesi bu tutumu benimsemiş değil. Aksine var olan arazileri kamu yararına aktif bir şekilde kullanıyor. Tüm belediyelerin bu anlayışı benimsemesi gerekir. Bugün yaptığımız gezide de kamu arazilerinin nasıl halk yararına kullanabileceğini gördük.”

ARŞİV