CHP Kadıköy'de yeni dönem

Yeniden başkan seçilen Ali Narin “Kadıköy’ün İstanbul’un diğer ilçelerine de fark atarak belediyesiyle, ilçe yönetimiyle örnek gösterileceğine inanıyorum” dedi

10 Aralık 2015 - 14:23
Kongrenin divan başkanlığını CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan yaptı. Kongrede konuşan CHP Kadıköy ilçesi doğal delegesi Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kongrelerin hesap verme yerleri olduğunu belirterek belediyenin 20 aylık faaliyetlerini özetledi.  İlk altı aylık süreçte stratejik planın hazırlandığını hatırlatan Nuhoğlu, bu planlamanın katılımcı bir süreçle gerçekleştirildiğini söyledi. Tarihi binaların tekrar Kadıköylülere kazandırılması, spor alanları, sanat merkezleri gibi her yaşa her kesime uygun proje için adım attıklarını belirten Nuhoğlu, yaklaşık 52 projeyi en geç üç sene içinde hayata geçireceklerini belirtti.
Yerel yönetimlerle halkın karşı karşıya gelmesini istemediklerini ifade eden Nuhoğlu, Kalamış Yat Limanının özelleştirilmesi, Devlet Demiryolları ve Tarım İl Müdürlüğü arazilerinin özelleştirilmesine yönelik dirençlerini sürdüreceklerini söyledi. Son yeşil alanların halkın yararına, halka açılması gerektiği konusunda kararlıklarından vazgeçmeyeceklerini ifade eden Nuhoğlu, bu süreçlerle ilgili tüm halkı bilgilendireceklerini ve birlikte hareket edileceğini ifade etti.
Nuhoğlu’nun ardından konuşan delegeler Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara taşınması ve Kadıköy örgütlülüğü ile ilgili görüşlerini paylaştı.
Çarşaf liste ile gidilen ve geç saatlerde başlayan Ali Narin ve Reşat Şahin Öztürk’ün yarıştığı 35. Olağan Kongre seçimlerinde mevcut başkan Ali Narin, yeniden CHP Kadıköy İlçe Başkanı seçildi. Ali Narin kullanılan oyların 221’sini alırken, Reşat Şahin Öztürk ise 107 oyda kaldı.
Seçim sonucuna ilişkin Gazete Kadıköy’e konuşan Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin; “Bu sadece benim başarım değil. Tüm partililerimizin başarısıdır. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Kadıköy’ün İstanbul’un diğer ilçelerine de fark atarak belediyesiyle, ilçe yönetimiyle örnek gösterilecek bir ilçe olacağına inanıyorum. Bunu tüm partililerimizle birlikte başaracağız. Partimizde dayanışmanın, emeğin, liyakatin önemini gösterecek çalışmaları tüm partililerimizle beraber hayata geçireceğiz.”

CHP KADIKÖY İLÇE YÖNETİMİ
CHP Kadıköy İlçe’nin yeni yönetimi; Ali Narin, Ümit Can Yılmaz, Süleyman İşler, Başar Ergün, Mesut Kurşun, Nesrin Tibet, Öznur Soysal,Turanay Gelirli, , Hüseyin Göze, Caner Sarıtaş, Özcan Karasu, Doğuşcan Aydın Aygün, Taner Taştan, Hakan Yüksekal, Ayşe Seval Ökmen, Nihal Çolakoğlu, Savaş İnan Ekşi, Cemile Berrak Sular, Öznur Yel’den oluşuyor.
 

ARŞİV