CHP Kadıköy'den Sosyal Demokrasi Eğitimi

CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı ile Sosyal Demokrasi Vakfı’nın düzenlediği “Sosyal Demokrasi Okulu” ilk eğitim programını gerçekleştirdi

13 Ekim 2016 - 13:51
Kaan DERTÜRK
CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı’nın, Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV) ile birlikte düzenlediği “Sosyal Demokrasi Okulu” başladı. Siyasal kavramlar ve sosyal demokrasinin konuşulacağı eğitim programının 6 hafta sürmesi planlanıyor. Sosyal demokrasi hakkında bilgiler verilen programın ilk eğitimi, 6 Ekim Perşembe günü CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı’nda yapıldı. Yaklaşık 60 CHP’linin katıldığı eğitime, Yeditepe Üniversitesi’nden, Yrd. Doç. Dr. Deniz Tansi konuşmacı olarak yer aldı. Programa, CHP Samsun İlkadım İlçe Başkanlığı da canlı bağlantı ile katıldı.
 
“YOĞUNLAŞTIRILMIŞ EĞİTİM”
Programın açılış konuşmasını Sosyal Demokrasi Vakfı Başkanı Erol Kızılelma yaptı. Canlı bağlantı ile eğitimin Samsun’a ulaşmasından memnuniyet duyduğunu belirten Kızılelma, bu uygulamanın bir ilk olduğunun altını çizdi. Yoğunlaştırılmış bir eğitim verileceğini söyleyen Kızılelma, “Amacımız sosyal demokrasiyi en net şekilde anlatmak. Bu amaç ile 6 hafta sürecek bir program hazırladık. Program katılımcıları, eğitim bitiminde sertifikalarını alabilecek. Eğitimimizde, sosyal demokrasi bilincinin ne olduğu, yaşadığımız toplumda sosyal demokrasinin gerekliliği gibi kavramlara yanıt arayacağız. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

ARŞİV