CHP'li gençlerden oyuncak yardımı

Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Gençliği Bilecik’in Merkez ilçesinde bulunan Bilecik Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları bölümüne yaklaşık 20 koli oyuncak yardımı yaptı.

21 Mart 2014 - 08:40
Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Gençliği, kendilerine gelen bir talep doğrultusunda Bilecik’in Merkez ilçesinde bulunan Bilecik Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları bölümüne yaklaşık 20 koli oyuncak yardımı yaptı. 
Hastanenin İmaginarium adlı oyuncak firmasına gönderdiği e-posta’yı gençlikten Sedat İnci’nin bildirmesiyle öğrenen Kadıköylü gençler, kısa sürede topladıkları yeni ve kullanılmamış oyuncakları hastaneye kendileri götürdüler.
Hastanenin İdari ve Mali İşler Müdürü Osman Nuri Arı “Bu düşüncenizle bizleri mutlu ettiğiniz gibi çocukları da çok mutlu edeceksiniz, hepinize yardımınız için çok teşekkür ederim.” dedi. Gençlik adına söz alan CHP Kadıköy Gençlik Örgütü eski Başkanı Tuncay Öztürk: “Büyükler zaten siyaset yapıyorlar, biz gençler de insanlık görevimizi yapalım.” dedi. Verilen oyuncaklar hastanenin Rehabilitasyon bölümünde yatan çocuklar için de kullanılacak.

ARŞİV