CHP'li kadınlardan yardım

CHP Kadıköy İlçe Kadın Kolu üyeleri hem ihtiyaç sahibi örencilere de hem de engelli vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardım kampanyası düzenledi

10 Mart 2016 - 16:33

CHP Kadıköy İlçe Kadın Kolu üyesi kadınlar, siyasi eylem ve etkinliklerin yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım kampanyaları da organize ediyor. “Bizler için yardımın belli bir semti, sokağı ya da yöresi yok. Bize ulaşan her türlü bilgiyi değerlendirip gerekli çalışmayı başlatıyoruz” diyen Canan Murtezaoğlu, yapılan yardımlar hakkında şu bilgileri verdi:
 “CHP İstanbul İl Gençlik Kolu, ‘Doğu’da güneş doğmadan, Batı’da sabah olmaz’ sloganıyla yola çıkıp, ‘Bir Parça da Sen Koy, Bir Çocuk da Sen Sevindir’ yardım kampanyası düzenlemişti. Biz de bu çağrıya kulak vererek, 150 çift yün çorabı İlçe Gençlik Kolu Başkanımız Pınar Uzun’a teslim ettik. Hubyar Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Dursun Yüksek başkanlığında, beş CHP’li gencin başlattığı kampanyayla; Ardahan Enver Avcı İlköğretim Okulu’na iki koli kırtasiye malzemesi ve giyecek gönderdik. Muş Tüten Köyü İlkokulu, Muş Kutlugün Köyü İlkokulu ve Ağrı Patnos Bozoğlak İlkokulu öğrencilerine de, belediyemizle işbirliği yaparak mont, bot gibi çeşitli giysi ve kırtasiye malzemesini teslim ettik. Kader Mahkûmları Derneği’nin verdiği bilgi üzerine, 30 yıl hapse mahkûm olmuş bir babanın mektubundan yola çıkarak 11 yaşındaki bir çocuğumuza bisiklet hediye ettik.”
Murtezaoğlu, duyarlı vatandaşların bağışladığı dört adet tekerlekli sandalyeyi de, Ataşehir, Ümraniye ve Sancaktepe’deki ihtiyaç sahibi ailelere teslim ettiklerini söyledi.

ARŞİV