CHP’nin Kadıköy adayı Kösedağı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kadıköy Belediye Başkan adayı Mesut Kösedağı, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nı makamında ziyaret etti

23 Şubat 2024 - 09:23

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak belediye başkan adaylarını açıkladı. CHP’nin Kadıköy adayı Mesut Kösedağı oldu. Kösedağı sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Değerli Kadıköylü komşularım, Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’daki kalesi Kadıköy’ün, cumhuriyetçi Kadıköy’ün, özgürlüğün ve farklılıkların kenti Kadıköy’ün belediye başkan adayı olmaktan onur duyuyorum. Kadıköy’de yeni bir sayfa açmak ve İstanbul’a hizmet yolculuğunda rekor oyla, Kadıköy Belediye Başkanı olmak için “Tam Yol İleri” diyorum… Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, Cumhuriyet değerlerinin yılmaz bir savunucusu olarak Kadıköy’ü sosyal demokrat belediyecilik anlayışı doğrultusunda, Kadıköy halkıyla birlikte kolektif bir sistemle yöneteceğime söz veriyorum.”

Mesut Kösedağ adaylığı açıklandıktan sonra Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nın makamında ziyaret etti.  Ziyareti sosyal medyada paylaşan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kösedağı’na ziyareti için teşekkür ederek başarılar diledi. Odabaşı X hesabından şunları paylaştı:“CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayımız @mesutkosedagi 'nın nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum. Seçim sürecindeki çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum. Birçok açıdan İstanbul için önemli bir değere sahip Kadıköy'ün gelişmesine katkı sağlayacağından hiç şüphem yok.”

Odabaşı’nın paylaşımını yeninde paylaşan Mesut Kösedağı da şunları yazdı  “Kadıköy Belediye Başkanımız Sayın @serdildara’nı ziyaret ettim. Kadıköy’e verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de hizmetlerimiz artarak devam edecek.”

ADAYLAR BELİRLENDİ 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde AKP'nin Kadıköy adayı Veli Arslan, İYİ Parti’nin adayı Kübra Dursun, Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) adayı Doğan Ergün olarak belirlendi. Türkiye Komünist Partisi’nin aday gösterdiği  Fatih Mehmet Maçoğlu da Kadıköy için yarışacak adaylardan.  Vatan Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Çevik oldu.  DEVA Partisi’nin  Kadıköy adayı  Esin Aydemir olarak belirlendi. Memleket Partisi’nin adına Kadıköy’de yarışacak aday Fahrettin Eroğlu oldu. Saadet Partisi’nin adayı Recep Yılmaz,  Yeniden Refah Partisi’nin adayı Levent Metin, Zafer Partisi’nin adayı ise Tuğrul Kihtir oldu.

 


ARŞİV