'Cyrano De Bergerac' Kadıköy'de canlandı

Tiyatro Ak’la Kara, Edmond Rostand’ın yazdığı unutulmaz klasik, romantik kahramanlık hikayesi “Cyrano De Bergerac”ı izleyiciyle buluşturdu.

13 Kasım 2013 - 09:55
Tiyatro Ak’la Kara, Edmond Rostand’ın yazdığı unutulmaz klasik, romantik kahramanlık hikayesi “Cyrano De Bergerac”ı izleyiciyle buluşturdu. 

Cyrano bir türlü ulaşamadığı aşkı Roxane’a sadece mektuplarıyla sarılacak kadar naif, haksızlıklara karşı kılıcını kullanmaktan çekinmeyecek kadar cesur  bir kahraman. Uzun burunlu Cyrano’nun öyküsü hem güldüren hem ağlatan türden. Yıllarca başta Devlet Tiyatroları olmak üzere birçok farklı tiyatro grubu tarafından sahnelenen bu klasik, şimdi de Ak’la Kara yorumuyla sahnede. Atilla Şendil’in yönettiği oyunda Savaş Özdural, Işık Yönt, Ayhan Aktaş, Cem Kurtoğlu, Levent Ünsal, Mustafa Dinç, Pelin Turancı, Taylan Atlıhan, Şendal Yıldız, Tanju Yıldırım, Müjde Başkale, Arda Meriçliler, Adem Türker ve Can Esendal  rol alıyor. “Cyrano De Bergerac”, 16 Kasım Cumartesi, 22 Kasım Cuma ve 29 Kasım Cuma akşamları Bahariye Caddesi’ndeki Tiyatro Ak’la Kara’da izlenebilir.

 

ARŞİV