Defne Joy Foster hayata veda etti

Sunucu, oyuncu Defne Joy Foster, yaşamını yitirdi. Yapılan açıklamalara göre Foster, 1 Şubat Salı gecesi eğlenmeye gittiği Taksim'den, arkadaşı Kerem Halit Altan'ın Caddebostan Tanzimat Sokak’taki...

03 Şubat 2011 - 09:36

Sunucu, oyuncu Defne Joy Foster, yaşamını yitirdi. Yapılan açıklamalara göre Foster, 1 Şubat Salı gecesi eğlenmeye gittiği Taksim'den, arkadaşı Kerem Halit Altan'ın Caddebostan Tanzimat Sokak’taki evine geldi. Ancak burada rahatsızlandı ve burnundan kan geldi. Gelen sağlık ekipleri de Foster’ın öldüğünü açıkladı. Astım hastası olduğu bilinen Defne Joy Foster'ın "solunum yetmezliği", "kalp krizi" veya "astım krizi" yüzünden hayatını kaybettiği sanılıyor. Olayın ardından Göztepe Polis Merkezine götürülen Altan, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Annesi Türk, babası Amerikalı olan Defne Joy Foster, 1979'da Adana'da doğdu. Ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç isimli oğlu dünyaya geldi. İlk olarak Kral TV'de DJ olarak ekrana çıkan Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Foster, "Ruhsar", "Beyaz Yalanlar", "Sihirli Annem", "Selena", "Hayal ve Gerçek" gibi dizilerde de rol almıştı. Foster son olarak da "Yok Böyle Dans" adlı programda yarışmacı olarak yer almıştı.

Defne Joy, Kadıköy Belediyesi'nin 22 Nisan 2007'de düzenlediği 1.Kadıköy Çocuk Şenliği'nde sunuculuk yapmıştı.


ARŞİV