Deniz Seki, şiddete karşı kostümleri tanıttı

Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için Kozzy AVM’de açılan “Kostümlerle El Ele” sergisinin tanıtım kokteyline katılan sanatçı Deniz Seki...

12 Ekim 2011 - 15:19

Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için Kozzy AVM’de açılan “Kostümlerle El Ele” sergisinin tanıtım kokteyline katılan sanatçı Deniz Seki, aile içi şiddete karşı her zaman destek olacağını söyledi.

18 tanınmış ismin kendileri için büyük anısı olan kostümlerini önemli bir toplumsal sorun olan aile içi şiddete dikkat çekmek amacıyla bağışladığı “Kostümlerle El Ele” projesi, serginin yapıldığı Kozzy AVM’de verilen kokteyl ile basına tanıtıldı. Kokteyl’e katılan ve projeye iki kostümünü bağışlayan Deniz Seki de aile içi şiddete karşı her zaman destek olacağını belirtti. Hürriyet Gazetesi kurumsal iletişim bölümü yöneticileri, Kozzy AVM yönetim kadrosu ve www.modeset.com sitesi yöneticileri de kokteyle katılanlar arasındaydı.
Kozzy AVM’de devam eden ‘Kostümlerle El Ele’ sergisi, bağışçı sanatçıların hayranlarının akınına uğruyor. Türkan Şoray, Hülya Avşar, Helin Avşar ve Ebru Gündeş’in 2 adet kostümü şimdiden yeni sahiplerini buldu. Proje sayesinde hayranları onların bu özel kıyafetlerini “Kostümlerle El Ele” sergisinde görme ve www.modaset.com’dan satın alabilme şansını yakaladı. Aynı zamanda toplusal bir soruna da destek oldular.
Aile içi şiddet sorununa dikkat çekmek ve Acil Yardım Hattı’na maddi kaynak sağlamak amacıyla, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Emel Sayın, Huysuz Virjin, Hülya Avşar, Lale Mansur, Selma Ann Desmond, Sibel Can, Nurgül Yeşilçay, Ebru Gündeş, Ziynet Sali, Helin Avşar, Meyra, Şevval Sam, Deniz Seki, Aşkın Nur Yengi, Esra Dermancıoğlu ve Ajda Pekkan kendileri için özel anısı olan kostümlerini projeye bağışlamıştı.
Kostümlerin satışından elde edilen gelir, Hürriyet Aile İçi Şiddete Son Kampanyası kapsamında 7 gün 24 saat hizmet veren Acil Yardım Hattı’na aktarılmak üzere Aralık Derneği’ne bağışlanıyor.
“Kostümlerle El Ele” sergisi İstanbul’un ardından 14-28 Ekim tarihleri arasında Ankara, 31 Ekim-14 Kasım arası Adana Optimum Outlet’lerde ziyaretçilerle buluşacak.

ARŞİV