DİKKAT! Bağdat Caddesi kısmı olarak kapanıyor!

Alt yapı çalışmaları nedeniyle Bağdat Caddesi 10 gün boyunca kısmi olarak kapatılacak

22 Eylül 2017 - 12:00

Alt yapı çalışmaları nedeniyle Bağdat Caddesi 10 gün boyunca kısmi olarak kapatılacak. Kadıköy Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Selamiçeşme Altgeçidi'nin yağmur suyu altyapısının ilçemizdeki yağmur suyu kanal ağına bağlanabilmesi için Hacı Mehmet Sokak ve Mustafa Mazhar Bey Sokak arasındaki kısımda Bağdat Caddesi 3 şeride indirilerek altyapı çalışması yapılacak. Marmaray Projesinin yüklenicisi olan Marmaray KKC firmasından alınan bilgiye göre 20 Eylül gecesi başlayacak olan çalışma yaklaşık iki aşamada yapılacak olup toplam 10 gün sürecek. 
* 1. Aşama: İlk 5 gün boyunca Hacı Mehmet Efendi Sokağın Alageyik Sokak ile Bağdat Caddesi arasındaki kısmı  ile Bağdat Caddesi'nin yarısı trafiğe kapatılacak. Bu esnada motorlu araçlar kapatılan Hacı Mehmet Sokak yerine yönü ters çevrilecek olan Bozkır Sokak ile Fenerli Reis Sokakları kullanabilecekler. 
* 2. Aşama: İkinci 5 gün içerisinde de Bağdat Caddesi'nin diğer yarısı kapatılacak. Hacı Mehmet Efendi Sokak kapatılmadan önceki yönünün tersine çalışacak şekilde tekrar trafiğe açılacak. Bozkır Sokak ile Fenerli Reis Sokak ters yönde çalıştırılmaya devam edilecek. "


ARŞİV