Dile senden ne dilersen

Erenköy Gönüllüleri Sağlık Komitesi, 27 Aralık Cuma günü, Caddebostan Kültür Merkezi Konferans salonunda “Dile Senden Ne Dilersen” konulu seminere, T Programcısı Melda Tunçel’i konuk ettiler.

23 Ocak 2014 - 08:51
Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri Sağlık Komitesi, 27 Aralık Cuma günü, Caddebostan Kültür Merkezi Konferans salonunda “Dile Senden Ne Dilersen” konulu seminere, T Programcısı Melda Tunçel’i konuk ettiler. Gönüllü Evi Başkanı Sevgi Tokuç’un açılış konuşmasının ardından Melda Tunçel söyleşisine, hiçbir şeyin tesadüf olmadığını her şeyin programlı bir şekilde meydana geldiğini kendimize ve Tanrıya şükretmemiz gerektiğini söyleyerek başladı. Tunçel, dileklerimizi isterken inanarak hayal kurarak dilersek gerçekleştiğini, yok demenin yokluk getirdiğini, dileklerimizi yeni ay ve dolunay’da dilememiz gerektiğini ifade etti. Renklerin belirli bir titreşim frekansı taşıdığını ve mutfakta bir bereket köşesi oluşturmamızı, yeşil bir keseye, para, pirinç ve şeker koyarak mutfağımızın bir köşesine koymamızı söyledi. Tunçel, “Yuvamı seviyorum, huzur içinde en çok sevdiklerimle, bolluk bereket halinde yaşadığım için şükürler olsun” dememiz gerektiğini vurgulayarak, söyleşisini bitirdi.
Seminere kalabalık, paylaşımcı bir dinleyici kitlesi katıldı. Erenköy Gönüllü Evi Başkanı Sevgi Tokuç yaptığı teşekkür konuşmasının ardından başka seminerlerde buluşmak üzere 2014 yılının tüm insanlara sağlık, bereket ve huzur getirmesini diledi.

ARŞİV