Eğitimciler, Başarılı Yöneticilik Semineri'nde

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Eğitim Yönetiminde Başarılı Yöneticilik’ konulu seminerin amacı, gelişen eğitim ve öğretim şartlarına göre eğitimcilerin de kendilerini yetiştirebilmeleri.

01 Şubat 2011 - 14:56


‘Eğitim Yönetiminde Başarılı Yöneticilik’ konulu seminerlerin beşincisi Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 31 Ocak-4 Şubat 2011 tarihleri arasında Özel İstek Semina Şakir Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.
Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar’ın yanı sıra Kadıköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile Kadıköylü öğretmenlerin katıldığı seminerlerde; eğitim yöneticilerinin, günümüz eğitim ve öğretim koşullarına göre yöneticilik ve liderlik vasıflarını geliştirmeleri amaçlandı. Konuşmasında seminerlerin oldukça verimli geçerek hedefine ulaşacağını umduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, değişen ve gelişen eğitim ve öğretim şartlarına göre eğitimcilerin de kendilerini yetiştirmeleri gerektiğini belirtti. Çocukların iyi yetiştirilmesinden, çevre sorunlarına, iyi iletişimden kaliteli yöneticilik ve liderliğe kadar pek çok konunun seminerler kapsamında eğitimcilere yol göstereceğine inandığını belirten Ferşat Ayar, “Ben ve mesai arkadaşlarım çok şey kazanacağız. Seminerler amacına ulaşacaktır” dedi.
Kadıköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Cürebal ise okul yöneticilerinin yeterliliklerini ve liderlik kapasitelerini yükseltmek amacıyla gerçekleştirdikleri seminerlere konuşmacı olarak davet ettikleri uzmanların Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu davetine büyük bir istekle iştirak ettiklerini, bunun kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “ABD’den, Madrid’den, Ankara’dan, İzmir’den sadece bir davetimizle gelen uzmanlarımıza teşekkür ediyorum. İstekle katılım gösterdiler” dedi.
Seminerin “Liderlik ve Motivasyon” konulu ilk dersini Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali İlker Gümüşeli verdi.


ARŞİV