Ekim Sanat Atölyesi Resim Sergisi beğeni topladı

Ekim Sanat Atölyesi sanatçıları, bu yıl yaptıkları çalışmaları Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde açtıkları sergi ile sanatseverlerle paylaştı. 10 yıldır Asuman Saltuk...

10 Mart 2011 - 11:12

Ekim Sanat Atölyesi sanatçıları, bu yıl yaptıkları çalışmaları Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde açtıkları sergi ile sanatseverlerle paylaştı. 10 yıldır Asuman Saltuk ve Fazilet Büyükdeğirmenci önderliğinde sanat çalışmalarını sürdüren sanatçılar, açılışlarını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne denk getirerek kadınların her alanda başarılı olduğu mesajını da verdiler.
Ekim Sanat Atölyesi Sanatçılarının sergi açılış kurdelesini Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk kesti. Tanınmış simalardan gazeteci Metin Uca ile sanatçı Rahmi Saltuk’un da katıldığı açılış kokteyl ve törenine çok sayıda sanatsever de ilgi gösterdi.
17 Mart tarihine kadar Caddebostan Kültür Merkezi Performans Bir katında devam edecek sergide; Fazilet Büyükdeğirmenci ve Asuman Saltuk önderliğinde Betül Karakaya Demircan, İdil Yılmaz, Ayfer Sütçüoğlu Yıldız Bayender, Riket Finanser, Oya Kılıçoğlu, Gülay Büyükdeğirmenci ve İlke Sönmez’in eserleri yer alıyor. Farklı konularda temalar işleyen sanatçıların çeşitli tekniklerle ve konularla biçimlendirdikleri çalışmalarını izleyicilere birarada görme imkânı sunan sergideki eserler, davetliler ve sanatseverlerden tam not aldı.


 


ARŞİV