Emlak Vergisi zamanı!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin birinci taksit ödemeleri 1 Mayıs tarihinde başladı; 1 Haziran 2015 tarihinde sona erecek.

21 Mayıs 2015 - 16:02
Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin birinci taksit ödemeleri 1 Mayıs tarihinde başladı; 1 Haziran 2015 tarihinde sona erecek. Vatandaşlar isterlerse birinci ve ikinci taksitleri peşin ödeyebiliyor. Mayıs ayı boyunca Cumartesi ve Pazar günleri Kadıköy Belediyesi merkez bina vezneleri, 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
Her türlü ödeme işlemi veznelerden, anlaşmalı bankalardan, akıllı telefonlardan, 444 55 22 nolu çağrı merkezinden ve www.kadikoy.bel.tr  adresinden yapılabiliyor.
Kadıköy Belediyesi Emlak ve Çevre Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer veriliyor. “İlçemiz dahilinde bulunan işyerlerinin Çevre Temizlik, Katı Atık Ücreti  ve İlan Reklam Vergisi gibi işlemlerinin düzenli olabilmesi için işleri açtığında işyeri açma başvurusu ve İşyeri kapattığında veya adresi değiştirdiğinde de Mali Hizmetler Müdürlüğümüze bildirmesi gerektiğini  hatırlatmak istiyoruz.”

ARŞİV