Emniyet Teşkilatı 167 yaşında…

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Teşkilatının 167. Yılını çeşitli etkinliklerle kutladı.

11 Nisan 2012 - 15:36

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Teşkilatının 167. Yılını çeşitli etkinliklerle kutladı.

Kadıköy ilçe Emniyet Müdürü Hakan Boydak, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. Yılı dolayısıyla Gazete Kadıköy’e yaptığı açıklamada; mutlu ve huzurlu gelecek için görev başında olduklarını ve herkesin kendilerine güvenmesini istedi.
Boydak açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“167. yılımız Polis Teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun. 3 yıldır Kadıköy’de görev yapıyorum. Bu sürede mesai arkadaşlarım ve ben, halkımızın huzuru ve mutluluğu için elimizden gelen tüm gayret ve çabayla çalışıyoruz. Bunun semeresini aldığımızı düşünüyorum. Halkımız bu konuda bize çok destek veriyor. Kadıköy halkı çok duyarlı. Sivil toplum kuruluşları da öyle. 167. yıl dolayısıyla halkımıza ve siz Gazete Kadıköy’e de çok teşekkür ediyorum. Ayrıca aziz vatanımız için canlarını feda etmiş şehitlerimizi de sizin vesilenizle rahmetle anmak istiyorum. Herkesin bize güvenmesini, mutlu ve huzurlu yarınlar için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi tüm Gazete Kadıköy okurlarına belirtmek isterim.”
POLİSLERE ‘HAYAT VE MOTİVASYON’ EĞİTİMİ
Kadıköy Emniyet Müdürlüğü, Polis Teşkilatı’nın 167. yaşını çeşitli etkinliklerle kutluyor. Bu etkinliklerden biri de “Hayat ve Motivasyon” eğitimleri… Davranış bilimci, hayat koçu Hakan Bozkurt’un verdiği ve kendisinin “Hayatın silgisi yok” diye adlandırdığı eğitim, 6 Nisan Cuma günü Kozyatağı ByOtell’de gerçekleşti.
Kadıköy Emniyet Müdürü Hakan Boydak ve çok sayıda polisin katıldığı motivasyon eğitiminde, davranış bilimci Hakan Bozkurt, polislere kendilerini değerli görmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Akılcı zekâ kadar duygusal zekânın da önemli olduğunu söyleyen Bozkurt, “Akılcı zekâyla okuldan mezun olursunuz ama duygusal zekâyla hayattan mezun olursunuz” dedi. İletişim kurmayı bilmenin bütün kapıları açabilecek bir anahtar olduğunu söyleyen Hakan Bozkurt, “İnsanların bize nasıl davranması gerektiğini ancak davranışlarımızla öğretiriz. Önyargı değil son yargı çok önemli” diye konuştu. 
Eğitimin sonunda Hakan Bozkurt’a teşekkür eden Kadıköy Emniyet Müdürü Boydak da eğitimlerin 3 gündür devam ettiğini ve çok faydalı geçtiğini belirtti. Boydak, izin günlerinde bu eğitime katılmayı tercih eden çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti. Günün sonunda toplu fotoğraf çekildi.

ARŞİV