Emniyet Teşkilatı şehit ve gazilerle

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit aileleri ve gaziler onuruna Büyük Kulüp’te iftar programı düzenledi

24 Temmuz 2015 - 10:00
Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit aileleri ve gaziler onuruna Büyük Kulüp’te iftar programı düzenledi

Mustafa SÜRMELİ
Şehit aileleri ve gaziler onuruna Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği iftara Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy İlçe Müftüsü İlyas Öztürk, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile Kadıköylü muhtarlar katıldı.
İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un konukları tek tek karşıladığı iftar programı, Kadıköy İlçe Müftüsü İlyas Öztürk’ün iftar duası ile devam etti. İftarın ardından Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kurt bir konuşma yaptı. Konuşmasına, şehitlik ve gaziliğin önemini belirterek başlayan Kenan Kurt, “Bugün burada şehit yakınları ve gazilerle bir arada iftar açmaktan, aynı sofrada bulunmaktan onur duyuyoruz. Milleti için, bayrağı için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi bir kez daha minnetle ve rahmetle yâd ediyoruz. Hepsinin mekânları cennet olsun inşallah. Hayattaki gazilerimize, hayırlı ve uzun ömürler diliyor, ahrete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

KADIKÖY BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kurt konuşmasında, Acıbadem Polis Merkezi Amirliği’nin yapımında katkısı olduğunu söylediği Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na, İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) Direktörü Kazım Gökhan Elgin’e, Kadıköy Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği’ne, Büyük Kulüp yönetimi, çalışanları ile emniyet teşkilatına destek olan herkese teşekkür etti. Kurt konuşmasını, Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” şiirinden, “Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber, Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber” dizeleriyle tamamladı. İftardan sonra çocuklara pamuklu şeker dağıtıldı.

ARŞİV