En uzun alışveriş gecesine davet

İstanbul'un en uzun soluklu alışveriş festivali kapsamında Kadıköy'deki alışveriş merkezlerinde etkinlikler düzenleniyor.

31 Mart 2011 - 15:03


İstanbul'da 40 gün 40 gece alışveriş ve eğlence keyfi yaşatacak olan İstanbul Shopping Fest (İSF) başladı. Özel kampanyaların düzenlendiği AVM'ler ve mağazaların gece geç saatlere dek açık olduğu festival, Kadıköy'de de alışveriş tutkunlarını bekliyor.
Etkinlikler kapsamında 2 Nisan Cumartesi günü Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde ‘En Uzun Alışveriş Gecesi’ olacak. Gece ve tüm festival boyunca, tango gösterileri, İrlanda müzik dinletisi, akordeon dinletileri, karikatür workshop, ebru yapımı, folklör gösterileri, sergiler, çeşitli showlar, hediye kampanyaları, çocuk oyun aktiviteleri ve Kozzy AVM Gönül Ülkü–Gazanfer Özcan Sahnesi’nde birbirinden güzel tiyatro oyunları ile Kozzy ziyaretçileriyle beraber olacak. Ayrıca 2 Nisan günü Ayşenur Yazıcı vereceği makyaj eğitimlerinde, söyleşi yapacak ve “Makyajda Sihirbazlık Numaraları” kitabını hayranları için imzalayacak. Kozzy AVM, festival süresince saat 23:00’e dek açık kalacak.

OPTİMUM’DA SINIRSIZ ALIŞVERİŞ

Festivalin Anadolu yakasındaki diğer bir adresi de İstanbul Optimum Outlet. 163 mağaza ve binlerce markası ile outlet anlayışını değiştiren Optimum, 18 Mart–26 Nisan 2011 tarihlerinde ziyaretçilerine festival coşkusunu yaşatıyor. 40 gün 40 gece sürecek İstanbul Shopping Fest kapsamında yerli ve yabancı markalardan büyük indirimler, cazip kampanyalar ve özel sürprizler ile Optimum Outlet ziyaretçilerine büyük fırsatlar sunuluyor. Ziyaretçiler, festival boyunca indirimli alışveriş, dans gösterileri, Maskot Bando Gösterisi, Latin müzik dinletileri, DJ performansı, ünlü astrolog Filiz Özkol ile astroloji etkinliği, Pasta Yapım Atölyesi gibi gece ve gündüz boyunca sürecek çeşitli etkinlikler eşliğinde alışveriş keyfi yaşayacak ve sürpriz hediyeler kazanma fırsatını yakalamış olacaklar. Optimum Outlet ayrıca 16 Nisan ve 26 Nisan tarihlerinde geceyarısı 02.00'ye kadar açık. Optimum ziyaretçileri bu özel günde de özel sürpriz indirimler ve etkinlikler ile farklı bir alışveriş keyfi yaşayacaklar. Optimum Outlet de festival boyunca saat 23:00’e kadar açık kalacak.

CADDE'DEKİ ETKİNLİKLER

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Valiliği himayesinde; İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve TİM desteğiyle; Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD), Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) koordinasyonunda, Kadıköy Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen İSF kapsamında Bağdat Caddesi'nde de etkinlikler yapılacak. Caddede 2 Nisan Cumartesi günü 14.00-22.00 arası sokak müzisyenleri ve gösteri grupları sahne alacak. Aynı gün 17.00-21.00 arası festival korteji geçişi olacak. 3 Nisan Pazar günü de yine 14.00-22.00 arası sokak müzisyenleri ve gösteri grupları Cadde'de olacak.
Festivalle ilgili detaylı bilgi için www.istshopfest.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


 


ARŞİV