Engelli Merkezi'nde etkinlikler

Kadıköy Belediyesi Engelli Merkezi’nde etkinlikler devam ediyor. Go Kursu ve Grup Terapileri’ne kayıtlar başladı…

21 Kasım 2014 - 12:37
Kadıköy Belediyesi Engelli Merkezi’nde etkinlikler devam ediyor. Go Kursu ve Grup Terapileri’ne kayıtlar başladı…
 
Kadıköy Belediyesi Engelli Merkezi’nde süren GO kursuna katılan engelli bireyler, haftanın belirli günlerinde İstanbul Go Oyuncuları Derneği’nden Go Eğitmeni Barkın Çelebican eşliğinde hem bu oyunu öğreniyor hem de keyifli zaman geçiriyorlar.
Go, 4000 yıl önce Çin’de ortaya çıkan, tahta üzerinde oynanan, iki kişilik bir strateji oyunu. Şans öğeleri içermeyen bir beceri oyunu olan Go’nun kuralları oldukça basit, ancak kullanılacak stratejiler sınırsız. Bugün dünya üzerinde oynanan en eski oyun olan Go, her seviyeden oyuncunun zevk alabileceği, iki aceminin de iki tecrübeli oyuncunun yaşadığı kadar heyecan yaşayabileceği bir oyun. Siz de stratejik düşünmeyi eğlenceli hale getirmek isterseniz Engelli Merkezi’ne 0216 337 21 21’den ulaşabilirsiniz.
 
GRUP TERAPİLERİ 3 AY SÜRECEK
Kadıköy Belediyesi Engelli Merkezi bünyesinde, Grup Terapileri başlıyor. Engelli bireyler ve ailelerinin yaşadıkları ortak problemlerin ve deneyimlerinin paylaşılacağı, uzman psikolog tarafından yürütülecek olan terapilerin, 3 ay sürmesi planlanıyor.
Ayrıntılı bilgi ve başvuru için: 0216 337 21 21/dahili 113

 


ARŞİV