Engelliler için Takı Tasarımı Kursu başlıyor

Engelsiz İş ve İstihdam Merkezi’nde her hafta perşembe günleri Takı Tasarımı Kursu düzenleniyor.

12 Mayıs 2011 - 15:32

Kadıköy Belediyesi Engelli Danışma ve Dayanışma Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz İş ve İstihdam Merkezi, 2005 yılından bu yana engellilerin istihdamına yönelik çalışmalar yürütüyor. Merkez, doğrudan istihdama yönelik yürüttüğü çalışmaların yanında mesleki eğitime yönelik kurslar da düzenliyor.
Bugüne kadar Ofis Yönetimi, Temel Bilgisayar Eğitimi, Muhasebeli Bilgisayar Eğitimi, Grafik Tasarım Eğitimi, Galoş Üretimi Eğitimi, Çorap Örme Eğitimi, Özgeçmiş Hazırlama ve İletişim Teknikleri Eğitimi, Kuaförlük Eğitimi vermiş olan Engelsiz İş ve İstihdam Merkezi bu kurslara yeni bir başlık daha ekleyerek Takı Tasarım Kursunu başlatıyor. Takı Tasarım Kursu ile engellilerin ürettikleri ürünleri satarak hem gelir elde etmeleri, hem de haftanın belli günleri bir araya gelerek birlikte zaman geçirmeleri hedefleniyor.
Ağırlıklı olarak görme engelliler için planlanan kursa talepler doğrultusunda diğer engelli gruplarından da katılımcı alınacak. Kursa katılmak isteyen engellilerin merkezle iletişime geçerek kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Takı Tasarım Kursu Engelsiz-İş ve İstihdam Merkezi Eğitim Biriminde, her hafta Perşembe günleri 10.00 ile 12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Başvurular için:
Engelsiz-İş ve İstihdam Merkezi
Telefon: 0 216 338 24 14 – 0 216 338 88 84
Elektronik Posta: [email protected]


 


ARŞİV