Erenköy Gönüllüleri yoğun

Geçtiğimiz hafta Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri’nin bir dizi etkinliği vardı.

13 Nisan 2011 - 11:03

Geçtiğimiz hafta Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri’nin bir dizi etkinliği vardı.
1 Nisan Cuma günü Erenköy Gönüllü Evi’nin resim eğitmenlerinden Fehmi Bildik ve kursiyerlerinin “Renklerin Dansı” konulu yıl sonu sergisi, Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan sahnesi fuayesinde açıldı. Serginin açılışı kokteyli, Gönüllü Evi Başkanı Handan Benice ve meclis üyesi, eski başkan Ayşen Gürer tarafından yapıldı. Eğitmen Fehmi Bildik sergilenen suluboya ve yağlıboya resimler bilgi verdi. Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu’ndan Nurhan Kutman, eski danışmanlardan Tülin Erkan ve kurucu başkan Yasemin Başöz’ün de katıldığı sergi 1 hafta süreyle açık kaldı.

Erenköy Gönüllü Evi Sağlık Komitesi tarafından düzenlenen sağlık seminerleri sürüyor.
İlk olarak 15 Şubat’ta diyabet uzmanı Dr. Serpil Bozkurt Doğanay’ın katıldığı “7’den 77’ye Obezite” konusuyla başlayan sağlık seminerleri, 22 Mart’ta uzman Dr. Zuhal Apaydın tarafından verilen “Kadın sağlığında kanser riski ve önlemleri” adlı seminerle devam etti. Sağlık seminerlerinin sonuncusu Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi B salonunda 5 Nisan Salı günü nörolog Dr. Dr Yeliz Şengül tarafından verildi. “İleri yaşlarda görülen nörölojik problemler ve tedavileri” konulu seminer, Özel Unimed Sağlık Polikliniği işbirliğiyle düzenleniyor.
Erenköy Gönüllü Evi, bir yandan da sosyal yardımlarına devam ediyor. Gönüllüler son olarak Çanakkale’de yeni açılacak Cumhuriyet kütüphanesi için çeşitli kitaplar bağışladı, Güzin Çakır tarafından da 37 ekran televizyon bağışı yapıldı.
 


ARŞİV