Erenköy Gönüllüleri'nin öğretmenevini ziyareti

Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri, 24 Kasım'da, Başkan Sevgi Tokuç, emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Fatma Esin ve gönüllülerden oluşan bir grupla,Necati Bey Öğretmen Huzurevini ziyaret etti.

28 Kasım 2014 - 09:27
Kadıköy Belediyesi Erenköy  Gönüllüleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Başkan Sevgi Tokuç, emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Fatma Esin ve gönüllülerden oluşan bir grupla,  Koşuyolu  Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi’ne bağlı olan Necatibey Öğretmen Huzurevi’ni ziyaret etti. Gönüllüler ziyaret sırasında Huzurevi’ne bir de masaj koltuğu bağışladı.
Öğretmen Huzurevi Müdür Yardımcısı Süleyman Tutak tarafından karşılanan Erenköy Gönüllüleri, ilk olarak binayı gezerek bilgi aldılar.
Ardından huzurevi sakinleriyle birlikte şarkılar söylendi, sohbetler edildi, farklı hayat hikâyeleri anlatıldı. Erenköy Gönüllü Evi Başkanı Sevgi Tokuç, huzurevinin eksik olan ihtiyaçları için bağışta bulunmaya ve ziyaretlere devam edeceklerini söyledi.
EVLİLİK SEMİNERİ

Erenköy Gönüllüleri Sağlık ve Engelliler Komitesi tarafından; 17 Kasım Pazartesi günü Caddebostan Kültür Merkezi’nde, Marmara Üniversitesi Öğretim Elemanı Dr Durmuş Ümmet’in sunumuyla “Orta yaşta evlilik uyumu ve çocuklarla ilişkiler” konulu bir seminer düzenlendi.Seminerde ağırlıklı olarak; evlilikte uyum konusu, evliliklerin gelişim aşamaları her bir aşamada yaşanabilecek krizlerin nasıl aşılabileceği konularında bilgi verildi. 

 


ARŞİV