Erenköy'ün 'Popüler Müzik' konseri

Erenköy Gönüllülerinin Şef Canan Sabah Erden ve Sanat Yönetmeni Ahmet Uygur yönetimindeki Popüler Müzik Korosu, Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan sahnesinde bir konser verdi.

09 Haziran 2016 - 13:50
Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllülerinin Şef Canan Sabah Erden ve Sanat Yönetmeni Ahmet Uygur yönetimindeki Popüler Müzik Korosu, Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan sahnesinde bir konser verdi.
Konserin açılış konuşmasını yapan Gönüllü Evi Başkanı Zerrin Sevil, “Bizlere bu imkanları sağlayan, başta Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu olmak üzere, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Çok sayıda seyirci tarafından izlenen konserde, 80’lerden günümüze sevilen şarkılar icra edilirken, yapılan kantolar ve tangolar konsere ayrı bir renk kattı. Misafirlerin okunan şarkılara eşlik etmesiyle oluşan dev koro, Şef Canan Sabah Erden’in, koronun ve solistlerin yüksek enerjisiyle bir müzik şöleni yaşanmasına neden oldu.
Konser bitiminde Gönüllü Evi Başkanı Zerrin Sevil, Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri Başkanı Reyhan Çarpa ile birlikte, Şef Canan Sabah Erden’e ve Sanat Yönetmeni Ahmet Uygur’a Kadıköy Belediyesi Erenköy Gönüllüleri adına plaket verdi.

SANAT MÜZİĞİ KONSERİ

Erenköy Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu da bir konser verdi. TRT Sanatçısı Şef Tuğçe Pala yönetimindeki sezon sonu konseri İstek Semiha Şakir Okulları Göztepe Konferans Salonu’nda yapıldı. İlginin büyük olduğu konserin sunumunu haber spikeri Kerem Seven yaptı.
Erenköy Gönüllü Evi Başkanı Zerrin Sevil yaptığı açılış konuşmasında bağış ve konser gelirlerinin, Çapa, Marmara, Cerrahpaşa Tıp Fakültelerinde ve Darüşşafaka Eğitim kurumlarında okuyan öğrencilere burs olarak verileceğini açıklayarak, seyircilere katkıları için teşekkür etti.
Kadıköy Belediyesi ve TRT Kurumu üst düzey yöneticilerinin de izlediği konser, Şef Tuğçe Pala’nın, koronun ve solistlerin performanslarıyla, Kerem Seven’in samimi ve içten sunumuyla ve saz ekibinin maestrosu TRT saz sanatçısı Tanju Erol’un katkılarıyla bir müzik ziyafetine dönüştü. Erenköy Gönüllü Evi Başkanı Zerrin Sevil, konser bitiminde Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyesi Ayşen Gürer’le birlikte Tuğçe Pala’ya ve Kerem Seven’e plaket verdi.


ARŞİV