Fenerbahçe 19. Şampiyonluğuna ulaştı

Fenerbahçe, 2013-2014 sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

30 Nisan 2014 - 15:26

Fenerbahçe, 2013-2014 sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların önünde çıktığı Çaykur Rizespor karşısında 0-0 eşitlikle biten maçın ardından puanını 68’e yükselten Fenerbahçe,  19. şampiyonluğuna ulaştı.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadında oynanan maçta Çaykur Rizespor’u ağırlayan Fenerbahçe, karşılaşmaya Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Alves, Caner Erkin, Meireles, Mehmet Topal, Kuyt (Dk. 72 Alper Potuk), Emre Belözoğlu (Dk. 82 Selçuk Şahin), Sow ve Emenike (Dk. 65 Webo) kadrosuyla çıktı. Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Viera, Oboabona, Ali Adnan, Kağan Söylemezgiller, Kıvanç Karakaş, Deniz Kadah, Sylvestre (Dk. 90+1 Aykut Akgün), Ümit Korkmaz (Dk. 46 Eren Albayrak), Lualua (Dk. 90+3 Tevfik Köse) kadrosuyla mücadele eden Çaykur Rizespor’a karşı etkili oyun sergileyen Fenerbahçe zaman zaman kendi kalesinde de pozisyonlar yaşadı. Fenerbahçe’nin daha etkili göründüğü maç golsüz berabere sonuçlandı. Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle erkek taraftarların giremediği maç 0-0 tamamlanınca Fenerbahçe 3 hafta önceden şampiyonluğunu ilan etti.
Maçın tamamlanma düdüğüyle birlikte hem takım olarak hem de taraftar olarak büyük coşkunun yaşandığı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda renkli görüntüler oluştu.
Maçın ardından çok sayıda Fenerbahçe taraftarı da Bağdat Caddesi’ne akın ederek şampiyonluk kutlamalarına şimdiden başladı.


ARŞİV