Fenerbahçe Anadolu Lisesi'nde koro çalışmaları baş

Fenerbahçe Anadolu Lisesi bünyesinde, öğretmen, öğrenci ve velilerin oluşturduğu Türk Sanat Müziği Korosu, çalışmalarına 29 Eylül Cumartesi günü saat 12.00’de başlıyor.

06 Eylül 2012 - 15:43
 
Fenerbahçe Anadolu Lisesi bünyesinde, öğretmen, öğrenci ve velilerin oluşturduğu Türk Sanat Müziği Korosu, çalışmalarına 29 Eylül Cumartesi günü saat 12.00’de başlıyor. Koro, dışarıdan katılımlara da açık olacak!  T.R.T İstanbul Radyosu Ses Sanatçılarından Nusret Yılmaz şefliğinde çalışmalarına başlayacak olan Koro’nun koordinatörlüğünü Yelda Ekim yapıyor. Ekim şunları söylüyor: İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlık Daire Başkanlığı’nın da vermiş olduğu destek ve  motivasyonla hem Türk Sanat Müziğini dinleyicilerle buluşturmak hem de okullarımızı sosyal faaliyetler içerisine dâhil etmek halkımıza ve musikiseverlere büyük katkı sağlayacaktır. Dileğimiz sadece musiki ile sınırlı kalmamasıdır. Bunu daha da geniş sosyal aktiviteler şeklinde okullarımız bünyesinde hayata  geçirmek, değişik konu başlıkları adı altında toplum tarafından kullanılabilir duruma getirmektir. Bunun için çeşitli projeler üzerinde çalışmalarımıza devam etmekteyiz”
Fenerbahçe Anadolu Lisesi Türk Sanat Müziği Korosu, başvurularınızı bekliyor. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için 0216 350 79 44 veya 0534 791 90 76 numaralı telefonları aramanız yeterli.

ARŞİV