Fenerbahçe Gönüllüleri 9 yaşında

Kadıköy Belediyesi Fenerbahçe Gönüllüleri’nin 9. kuruluş yıldönümü, gönüllü evinde coşkuyla kutlandı. 8 Şubat Salı günü gerçekleştirilen kutlamaya; Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ile...

21 Şubat 2011 - 16:02

Kadıköy Belediyesi Fenerbahçe Gönüllüleri’nin 9. kuruluş yıldönümü, gönüllü evinde coşkuyla kutlandı. 8 Şubat Salı günü gerçekleştirilen kutlamaya; Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ile meclis üyeleri ve gönüllü yönetim kurulu üyeleri Kasım Keskintaş, Nurhan Kutman, Ayşen Gürer, Gülçin Ergun ve gönüllüler katıldı.
Fenerbahçe Mahalle Gönüllü Evi’nin 2002 yılının Temmuz ayında Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk tarafından açıldığını belirten Fenerbahçe Gönüllüleri Başkanı Belkıs Ayanoğlu, “Başarılı bir şekilde bugünlere geldik, çalışmalarımız devam edecek. Bizler burada mahalle sakinleri ile belediye arasında bir köprü vazifesi görüyoruz. Öğrencilerimiz için etüt düzenliyor, burslar veriyoruz, kurslar-seminerler organize ediyoruz. Bunun dışında Fenerbahçe Mahalle Gönüllüleri Çevre Komitemizin deprem çalışmaları da devam ediyor. 200’den fazla üye sayımızla çıtayı her geçen gün yükseltiyoruz” dedi.
 


ARŞİV