Fenerbahçe haberde de zirve yaptı

Spor sayfalarında yayınlanan haber adetlerine göre, Nisan ayında en çok haberde ismi geçen spor kulübünün Fenerbahçe olduğu ortaya çıktı...

03 Mayıs 2012 - 15:52

Spor sayfalarında yayınlanan haber adetlerine göre, Nisan ayında en çok haberde ismi geçen spor kulübünün Fenerbahçe olduğu ortaya çıktı. Medya Takip Ajansı Interpress tarafından her ay hazırlanan raporda, sarı-lacivertli kulübün faaliyet gösterdiği tüm spor dalları dahil, toplam 10 bin 957 haberinin yayınlandığı belirlendi. İkinci sırada 8 bin 881 haber ile  Galatasaray bulunurken, Beşiktaş ise 8 bin 473 haberle üçüncü oldu.

 

Aynı listede Trabzonspor isminin geçtiği 8 bin 221 haberle geçtiğimiz ay dördüncü sırayı alırken, Türkiye Kupası’nda finale yükselen Bursaspor 4 bin 36 haberle beşinci oldu. Türkiye Süper Ligi’nde yer alan ve Nisan ayında 3 bin haberi geçen kulüpler sırasıyla Kayserispor ve Antalyaspor olurken, Eskişehirspor, Sivas ve Orduspor’da 2 bin 500 haberi aşan kulüpler arasında yer aldılar.

 

FATİH TERİM HABERİN ZİRVESİNİ BU AY DA BIRAKMADI

 

Aynı araştırmanın teknik direktörler sıralamasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1.663 haberle ilk sırada yer aldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 1.304 haberle ikinci sırayı alırken, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise ay boyunca toplam 1.129 haberde yer alarak üçüncü oldu. Beşiktaş’ta Carvalhal’dan boşalan teknik direktörlük görevini yeniden devralan Tayfur Havutçu, 987 haber ile dördüncü, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da 550 haberle beşinci sırayı aldı.

 


ARŞİV