Fenerbahçe hayranı prens

Suudi Arabistan Prensi Abdullah Bin Mosaad Bin Abdulaziz Al Saud, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na özel bir ziyarette bulundu.

05 Nisan 2012 - 14:02

Suudi Arabistan Prensi Abdullah Bin Mosaad Bin Abdulaziz Al Saud, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na özel bir ziyarette bulundu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Prens Al Saud ile beraberindeki heyetin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nı gezdiği belirtilirken, konuklara asbaşkan Ömer Temelli ile Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar’ın eşlik ettiği kaydedildi.

Ziyaret esnasında, 1907 Tribünü, Fenerium Üst ve Basın Tribünü, soyunma odaları ve hakem odasını gezen heyetin, ardından Fenerbahçe Televizyonu, Radyo Fenerbahçe ve Fenerbahçe Dergisi'ni incelediği aktarıldı.
Al Saud, Fenerbahçe hayranı olduğunu vurgulayarak, ''Bu benim 2. stat turum. Fenerbahçe'nin Sevilla;yı 3-2 mağlup ettiği maçta buradaydım. Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Fenerbahçe benim her zaman favori takımım olmuştur. Fenerbahçe'nin çok büyük bir tarihi var. Ve sadece kulüp olarak değil, aynı zamanda kurumsal olarak da çok büyük bir gelişme kaydetti. Fenerbahçe tüm dünyada örnek gösterilecek bir kulüp. Biz komite olarak tüm dünyada seçtiğimiz kulüplere gidip incelemelerde bulunuyoruz. Fenerbahçe'yi ziyaretimiz ise bu geziler arasında en etkileyicilerinden biriydi'' dedi.

ARŞİV