Fenerbahçe'de NLP söyleşisi

Fenerbahçe Gönüllü Evi’nde 30 Ekim Çarşamba günü NLP Uzmanı Cengiz Eren söyleşisi gerçekleşti.

13 Kasım 2013 - 16:38
Fenerbahçe Gönüllü Evi’nde 30 Ekim Çarşamba günü NLP Uzmanı Cengiz Eren söyleşisi gerçekleşti. NLP Uzmanı ve Eğitmeni Cengiz Eren, uzun yıllardır gönüllü evinde yaptığı söyleşilerle insanlara, kaynaklarını kullanmalarına yardımcı oluyor.
Yapılan bilgi aktarımlarında üniversiteye başlayan insanlar, aldığı bilgilerden sonra yazar olan kişiler de bulunuyor. Sohbet şeklinde geçen bilgi aktarımları insanların kendi yaşadıkları tecrübelerini paylaşması ile daha da faydalı hale geliyor. Örneğin, Zona hastalığı ortaya çıkan kişinin annesinin felç geçirmesi ile olan bağlantısının açıklanması, kişilerin düşünmedikleri süreçlerin olduğunu ve bunun farkına varılabildiğini gösteriyor.
“Cengiz Eren'in aktardığı bilgiler benim de hayatımda etkili oldu” diyen Fenerbahçe Gönüllüleri Başkanı Sevinç Çolak, Cengiz Eren’in söyleşileriyle ilgili şu bilgileri verdi:
“Hayır diyebilmeyi öğrenmek bana çok şey kattı. Söyleşilere katılan insanların da değiştiği görmek beni mutlu ediyor. Biz de faaliyetlerimizle insanlara katkıda bulunuyoruz. Cengiz Eren ile söyleşiler her ayın son çarşambası olarak devam edecek.”
NLP uzmanı Cengiz Eren ise “Söyleşilere katılan insanlar kaynaklarını kullanmaya başlıyor ve paylaştıkları tecrübelerle söyleşiye katkıda bulunuyorlar. Bu söyleşilerin yapılmasını sağlayan başkan Sevinç Çolak ile ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Cengiz Eren kişisel ve kurumsal seminerlerle ve Zihinsel Detoks programındaki bilgi aktarımları ile insanlara değişim süreçlerine ait bilgileri aktarıyor. “İçerik Sizi Düşünmek” ve “Küçük Büyük Yazılar” isimli kitapları olan Cengiz Eren'e ait ayrıntılı bilgileri http://www.erenlp.com sitesinden alabilirsiniz.

ARŞİV